MW Computers

Logitech Zone Learn – CLASSIC BLUE – 3.5mm ON EAR; 981-001372

Nový produkt Logitech Zone Learn - CLASSIC BLUE - 3.5mm ON EAR; 981-001372 od kvalitní společnosti Logitech k dostání momentálně na našich stránkách za příznivou cenu. Výhodně za skvělou cenu 1 044 Kč.
EAN: 097855190680
Logitech Zone Learn - CLASSIC BLUE - 3.5mm ON EAR; 981-001372
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
1 044

Logitech Zone Learn, modrá
Logitech Zone Learn, to je náhlavní souprava, která byla speciálně navržena pro potřeby vzdělávání. Dětem proto perfektně sedí na uších, přináší vysoce kvalitní zvuk (uzpůsobený výukovým aplikacím) a k jejím výhodám patří i dlouhá životnost, podpořená vyměnitelným a upgradovatelným designem. Samozřejmostí je pak i přítomnost mikrofonu s kvalitním snímáním vokálů, těsněním a filtrem pro potlačení hluku.

Aby se dal headset používat napříč různými školními i domácími zařízeními, nabízí možnost připojení přes klasický 3,5mm Jack i prostřednictvím rozhraní USB. Funkce Plug & Play přitom zajišťuje bezproblémovou automatickou instalaci – stačí připojit.

Děti si zaslouží nejvyšší komfort
Aby se mohly děti plnohodnotně rozvíjet, potřebují co možná nejlepší podmínky. Právě proto jsou sluchátka Logitech Zone Learn dokonale komfortní. Byla speciálně navržena pro menší velikosti hlavy (s možností individuálního přizpůsobení) a mají rovnoměrně rozloženou hmotnost. Také disponují pohodlnými měkkými náušníky. A v neposlední řadě jsou nadstandardně odolná, takže zvládnou i enormní zátěž všedních školních dnů – pochlubit se mohou certifikátem o splnění přísné armádní normy odolnosti MIL-STD-810G.