MW Computers

Logitech Stereo USB Headset H540; 981-000480

Unikátní produkt Logitech Stereo USB Headset H540; 981-000480 od značky s tradicí a dobrou pověstí Logitech je k sehnání aktuálně na našich stránkách za rozumné peníze. Nyní lze objednat jen za 942 Kč.
EAN: 5099206038868
Logitech Stereo USB Headset H540; 981-000480
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
942

Logitech USB Headset H540

H540 je headset s mikrofonem firmy Logitech pro online komunikaci, hraní a videokonference nebo pro požitek z hudby ve speciálním provedení sluchátek s měkkým polstrováním z umělé kůže. Jde o pohodlná sluchátka s mikrofonem v klasickém provedení přes hlavu, která poskytnou křišťálově čistý stereo zvuk pro poslech hudby a online hovory.

Online komunikace
Jedná se o headset určený převážně pro online komunikaci pomocí různých komunikačních kanálů (Skype, MSN, online hry). Konstrukce je jednoduchá, lehká a spolehlivá. Širší úroveň zvukové reprodukce dělá zvuk dokonale reálným, tento systém nabízí více soukromí než tradiční reproduktory, zejména když uživatel poslouchá osobní zprávy a komunikuje online.

Pohodlí a design
Sluchátka jsou vybavena polstrovaným spojovacím mostem, který perfektně padne, můžete si tak vychutnat nerušený poslech i po dlouhé hodiny. Zvýšené pohodlí zajišťují měkce polstrované reproduktory z umělé kůže.

Bohatý zvuk
Díky výjimečně čistému a bohatému stereofonnímu zvuku si užijete hudbu, online hovory a videa mnohem lépe, než kdy předtím. Zajistí ho laserem optimalizované reproduktory Mikrofon je možné navíc upravit do optimální polohy a uživatel si tak může vybrat, co je pro něj pohodlnější.