MW Computers

Logitech Powerplay Wireless Charging System; 943-000110

Neodolatelný výrobek Logitech Powerplay Wireless Charging System; 943-000110 od značky s tradicí a dobrou pověstí Logitech máte možnost pořídit již dnes výhodně. Výhodně za 3 999 Kč.
EAN: 5099206074576
Logitech Powerplay Wireless Charging System; 943-000110
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
3 999

Herní podložka Logitech Powerplay s bezdrátovým nabíjením
Díky technologiím POWERPLAY a LIGHTSPEED odstranila divize Logitech G překážky bránící bezdrátovému hraní s vysokou výkonností. Prodlevy na vstupu, ztráta bezdrátového spojení a vybité baterie se stanou minulostí. Vítá vás bezdrátové hraní na PC budoucnosti, jehož bylo dosaženo díky vyspělé technice a bezkonkurenčnímu zpracování.

Nevyčerpatelná energie
Prostřednictvím inovativního využití elektromagnetické rezonance vytváří základna POWERPLAY energetické pole nad povrchem. To umožňuje myš nabíjet během pohybu a poskytovat energii bezdrátově bez narušení všech přesných měření a přenosů dat vysoce výkonné herní myši.

Rovnoměrný povrch podložky
Rovnoměrný povrch zajistí kvalitní herní prostředí, jak ve středu podložky, tak i na jejích okrajích. Ovládání myši nenarušují žádné okrasné vzory a díky tomu bude ovládání daleko plynulejší a přesnější.

Přizpůsobitelné podsvícení RGB
Rozsviťte své G úžasnými barvami RGB. Pomocí Logitech Gaming Software můžete u svého vybavení nastavit shodnou barvu podsvícení v až 16,8 milionech odstínech. Pro sjednocení vzhledu můžete dokonce synchronizovat i barevné a světelné efekty herních myší, klávesnic a náhlavních souprav Logitech G.