MW Computers

Logitech Rally MIC POD HUB; 939-001647

Tento kvalitní a žádaný výrobek Logitech Rally MIC POD HUB; 939-001647 od našeho výrobce Logitech lze sehnat právě se slevou. Nyní za akční cenu 6 140 Kč.
EAN: 097855143143
Logitech Rally MIC POD HUB; 939-001647
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
6 140

VAŠE KONFERENČNÍ MÍSTNOST. VE VAŠEM STYLU.
Rozbočovač stolních mikrofonů Rally poskytuje instalujícím flexibilitu přizpůsobit umístění mikrofonů prakticky libovolnému konferenčnímu stolu. Jakožto alternativní způsob vzájemného propojení stolních mikrofonů do řetězce disponuje rozbočovač stolních mikrofonů Rally třemi připojeními, která podporují libovolnou kombinaci stolních mikrofonů nebo doplňujících rozbočovačů. Materiál pro upevnění pod stůl pomůže skrýt kab

STŮL LIBOVOLNÉHO TVARU
Eliminujte nutnost trasovat kabeláž tam a zpět u asymetrických konferenčních stolů nebo stolů ve tvaru U a dopřejte si flexibilitu umístění. Se třemi připojeními pro pole stolních mikrofonů vám rozbočovač stolních mikrofonů Rally ušetří potřebu trasovat kabeláž, abyste mohli stolní mikrofony umístit snadno na dosah účastníkům konference.

SKRYTÁ KABELÁŽ
Eliminujte trasování kabeláže napříč stolem mezi stolními mikrofony tím, že je propojíte s rozbočovači prostřednictvím průchodek pod stolem. Audio kabeláž tak zůstane skryta a konferenční místnost si zachová profesionální vzhled.

MOBILITA STOLNÍCH MIKROFONŮ
Rozbočovač stolních mikrofonů Rally vám umožní připojit jednotlivé stolní mikrofony pomocí jediného kabelu. Když účastníci jednání potřebují posunout mikrofon za účelem uvolnění prostoru na stole nebo přemístit ovládání ztlumení tak, aby bylo lépe na dosah, mohou tak učinit, aniž by tahali za vedlejší stolní mikrofony. Na rozdíl od systémů, které vyžadují stabilní polohu mikrofonů, systém Rally automaticky překalibrovává pole mikrofonů RightSound™ 125krát za sekundu pro zachování stabilního potlačení ozvěny a šumu a efektivity formování paprsku.