MW Computers

Logitech Rally Premium Ultra-HD Conference Cam; 960-001218

Hodně prodávaný kousek Logitech Rally Premium Ultra-HD Conference Cam; 960-001218 od spolehlivé značky Logitech můžete pořídit právě teď u nás skutečně levně. Akční cena od 59 990 Kč.
EAN: 5099206079519
Logitech Rally Premium Ultra-HD Conference Cam; 960-001218
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
59 990

Logitech Rally Premium Ultra-HD Conference Cam

  • Propojte systém Rally Plus pomocí technologie plug-and-play s libovolným počítačem PC, Mac nebo Chromebox prostřednictvím USB.
    Implementujte Rally jako zařízení systému pro místnosti pomocí Logitech – RoomMate, výpočetního zařízení počítače konferenční místnosti speciálně navrženého pro videokonference.
  • Udržujte kabely a součásti úhledně uspořádané a spolehlivě připojené. Dva rozbočovače pro stůl a displej připojené pomocí jediného kabelu kategorie 6 zajistí úhlednou instalaci.

NAJDĚTE IDEÁLNÍ VARIANTU PRO VAŠI VELKOU MÍSTNOST
Implementujte systém Rally naprosto flexibilně a jednoduše do velkých místností s jedním nebo dvěma displeji.

SNADNÉ POUŽÍVÁNÍ
Zahajte svou konferenci pouhým dotykem díky snadnému připojení systému Rally k vámi nakonfigurovanému řešení pro místnosti.1Ovladač Tap je zahrnut jako součást balíčku řešení pro místnosti.

DOKONALÝ VZHLED
Vylepšete průběh konferencí ve velkých místnostech díky vysoce kvalitnímu obrazu, vynikajícím barvám a výjimečné optické věrnosti.

ZŮSTAŇTE SOUSTŘEDĚNI
Za pomoci umělé inteligence, detekce lidské postavy a automatizovaného otáčení, naklápění a zoomu se systém Rally přizpůsobuje dynamice konference a zaměřuje kameru na dění v místnosti.

ÚŽASNÝ ZVUK
Reproduktory s ultranízkým zkreslením systému Rally poskytují křišťálově čistý, výrazný zvuk a zajišťují, že každý hlas je dobře srozumitelný.

SNÍMÁNÍ HLASU Z LIBOVOLNÉHO MÍSTA
Vysoce citlivé stolní mikrofony systému Rally zajistí, že každému účastníkovi konference bude dobře rozumět.

  • Automatické vyrovnávání znělých a jemných hlasů – a zároveň potlačení nechtěného hluku – pomocí technologie RightSound™ na principu umělé inteligence, která se v průběhu času zlepšuje.
  • Zaměření na aktivního řečníka pomocí vysoce přesných mikrofonů s formováním paprsku.
  • Uslyšíte a bude vás zároveň slyšet díky excelentní, plně duplexní komunikaci.

ROZŠIŘTE KONVERZACI
Doplňte systém až o 7 stolních mikrofonů pro pokrytí potřeb větších skupin a zajistěte tak pohodlný přístup k ovládání ztlumení.

JEDNODUCHÁ SPRÁVA
Monitorujte a spravujte zařízení konferenční místnosti z jediné platformy pomocí služby Logitech Sync. A navíc získáte firemní přehled o využívání vašich místností.

REDUKUJTE SVOU UHLÍKOVOU STOPU
Podpořte vzdáleně pracující osoby a snižte počet služebních cest nahrazením osobních jednání za videokonference, které působí stejně přirozeně jako setkání tváří v tvář.

VÍTEJTE DO RODINY
Prozkoumejte novou generaci elegantních a jednoduchých řešení Logitech pro malé, střední a velké místnosti, které lze implementovat režimu PC nebo režimu zařízení.

SLEDOVAT VIDEO
Bílý panel Rally Bar se třemi bílými stolními mikrofony Rally.

IDEÁLNÍ ZÁBĚR VŠECH OSOB
Ovládání kamery Logitech RightSight™ automaticky posouvá a nastavuje objektiv tak, aby spolehlivě zabíral účastníky konference v místnostech všech tvarů a velikostí.

NEBRAŇTE SE SLUNEČNÍMU SVITU
Dokonce i v konferenčních místnostech prosvícených sluncem je technologie Logitech RightLight™ s širokým dynamickým rozsahem (WDR) schopna upřednostnit obličeje a lidské postavy před předměty a povrchy. Výsledkem je vyvážený obraz, který účastníky vykresluje v lichotivém světle se sníženým jasem a měkčími stíny, a to i při nedostatku světla či při protisvětle.

ADAPTIVNÍ OTÁČENÍ, NAKLÁPĚNÍ A ZOOM
Rychlost otáčení a naklápění se automaticky přizpůsobí aktuální úrovni přiblížení. Výsledek: rychlejší pohyb kamery při oddalování záběru pro obratnější snímání a pomalejší pohyb kamery při přibližování záběru pro efektivnější ovládání.

ZVUK Z PŘEDNÍ ČÁSTI MÍSTNOSTI
Na rozdíl od stolních hlasitých odposlechů, které oddělují hlas od obrazu, byly reproduktory Rally navrženy pro umístění v čele místnosti. Umístěním reproduktorů v blízkosti obrazovky budete mít jistotu, že hlas řečníka i obraz přichází ze stejného místa a nikdy ne zpoza vašich zad. Konverzace jsou tak mnohem přirozenější a realističtější.

VOLITELNÁ MONTÁŽNÍ SADA
Volitelná montážní sada vám usnadní montáž jednotlivých dílů. Kvalitní držák je vhodný pro upevnění kamery a dvou reproduktorů na stěnu a odvětrávané montážní desky umožňují upevnění obrazového a stolního rozbočovače na zdi nebo pod stolem. Dva prakticky navržené fixační prvky udržují kabely spolehlivě připojené.

HLASITĚ A ZŘETELNĚ
Obrazový rozbočovač Rally napájí až dva reproduktory a zajistí dostatečně bohatý zvuk i ve větších místnostech. Patentovaný tlumicí systém prakticky eliminuje vibrace přenášející se stěnami, stojánky a stoly. Tím je posílena efektivita potlačení ozvěny a zároveň zajištěna stabilita obrazu i při vysokých úrovních hlasitosti a při přiblížení.

AŽ 7 STOLNÍCH MIKROFONŮ
V místnostech s více než 10 účastníky můžete přidáním stolních mikrofonů Rally rozšířit zvukové pokrytí a zajistit pohodlný přístup k ovládání ztlumení zvuku. Každý stolní mikrofon zajistí pokrytí pro šest dalších účastníků – což umožní implementovat systém Rally do velkých konferenčních prostor a sálů s až 46 osobami.

FLEXIBILNÍ VEDENÍ KABELÁŽE STOLNÍCH MIKROFONŮ
Rozbočovač stolních mikrofonů Rally představuje flexibilnější alternativu propojení do řetězce a umožňuje snadné vedení kabelů pod stolem s třemi připojovacími body pro stolní mikrofony Rally nebo další rozbočovače stolních mikrofonů. Díky připojení jedním kabelem si účastníci jednání mohou podle potřeby posunout jednotlivé mikrofony a uvolnit tak prostor na stole nebo přemístit ovládání ztlumení, aby bylo lépe na dosah.