MW Computers

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse; 910-005272

Oblíbený a kvalitní kousek Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse; 910-005272 od známého předního výrobce Logitech můžete získat tady a teď skutečně výhodně! V akci za 3 390 Kč.
EAN: 5099206077355
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse; 910-005272
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
3 390

Logitech G Pro Wireless
Lehká a komfortní myš, navržena profesionálními e-sportovci, která předčí očekávání každého příznivce elektronického sportu – to je myš Logitech G PRO Wireless. Hrajte na vysoké úrovni díky špičkovému snímači, který zaručuje maximální rychlost, přesnost a citlivost.

To nejlepší pro vás

  • Nová technologie Logitech G LIGHTSPEED
  • Vybavena špičkovým 16K snímačem Logitech G HERO
  • Robustní provedení s hmotností pouhých 80 g
  • RGB podsvícení LIGHTSYNC

Logitech G LIGHTSPEE
Myš disponuje exkluzivní technologií Logitech G LIGHTSPEED! To je jediné bezdrátové řešení, které je vhodné pro hraní na profesionální úrovni a aktivně ho užívají špičkoví hráči na herních turnajích.

Dokonalé provedení
Promyšlená odlehčená konstrukce, kyt o tloušťce 1 mm a unikátní vyztužovací endoskelet. Jen taková konstrukce vám zajistí pohodlí a dokonalé ovládání v každé hře.

Logitech G POWERPLAY
Myš je kompatibilní s bezdrátovým systémem dobíjení Logitech G POWERPLAY umožňujícím nepřetržité dobíjení myši během hraní.

Získejte převahu
Pro zajištění převahy nad soupeři je myš Logitech G PRO Wireless vybavena špičkovým a v současné době nejvýkonnějším 16K snímačem Logitech G HERO. Snímač má novou optiku a vylepšený trasovací algoritmus, který zajišťuje mimořádně přesné sledování polohy bez akcelerace, vyhlazování nebo filtrování v celém rozsahu rozlišení. Překonává výkon předchozí generace snímačů, je schopen snímat rychlostí přes 400 IPS a dokáže pracovat s rozlišením až 16 000 DPI s přesností na jeden pixel.