MW Computers

Logitech PC 960 Stereo Headset, USB,OEM; 981-000100

Výjimečný a žádaný produkt Logitech PC 960 Stereo Headset, USB,OEM; 981-000100 od společnosti se zárukou kvality Logitech naleznete momentálně v bezva akci. Produkt koupíte teď u nás za 608 Kč.
EAN: 5099206008441
Logitech PC 960 Stereo Headset
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
608

Logitech PC 960 Stereo Headset
Mezi prudukty společnosti Logitech najdeme nejen luxusní modely s bohatou výbavou a originálními funkcemi, ale i základní komponenty či příslušenství pro každodenní použití za velice zajímavé ceny. Logitech PC 960 Stereo Headset patří přesně do této kategorie. Jedná se o základní stereofonní sluchátka s mikrofonem pro použití s počítačem, která poslouží jak k poslechu hudby, ke hraní her, tak k výuce, komunikaci či naprosto běžné práci.

Pohodlí a design
Sluchátka jsou vybavena lehkým spojovacím mostem, který perfektně padne můžete si tak vychutnat nerušený poslech i po dlouhé hodiny. Pohodlí zajišťují polstrované reproduktory a lehká konstrukce, díky které jsou sluchátka flexibilní a vždy připravena k použití.

Kvalita Logitech
Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.