MW Computers

Logitech Zone Wired Teams Headset Graphite; 981-000870

Neodolatelný produkt Logitech Zone Wired Teams Headset Graphite; 981-000870 od skvělé a známé značky Logitech máte možnost pořídit zrovna za rozumné peníze. Aktuálně v akci za 2 620 Kč.
EAN: 5099206090347
Logitech Zone Wired Teams Headset Graphite; 981-000870
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
2 620

Zvyšte produktivitu jedním krokem
Náhlavní souprava LOGITECH ZONE WIRED je přesně navržená firemním potřebám. Podle průzkumů 40 % telefonních operátorů uvedlo, že své klienty díky nekvalitním náhlavním soupravám špatně slyší a téměř jim nerozumí. Jak to je na straně klientů, si můžete domyslet. Díky náhlavní soupravě WIRED PRO uslyšíte a bude vás dobře slyšet. Je speciálně navržená pro rušná open-space pracoviště, která se nyní stávají standardem. Je připravená na dlouhé hodiny používání ihned po vybalení. Dopřeje vám čistý a ničím nerušený zvuk a její precizně zpracovaný mikrofon potlačí nepříjemné zvuky a šum.¨

Zkrátka perfektní zvuk
Výrazné basy, ostré vysoké frekvence a neuvěřitelně nízké zkreslení přináší opravdovou potěchu pro vaše uši. Volejte nebo poslouchejte hudbu, odteď v krystalicky čisté kvalitě.

Open-space pracoviště jsou velmi hlučná prostředí, ve kterých spousty lidí může mít problémy se soustředěním. ZONE WIRED řeší tento neduh velmi kvalitními náušníky a duálním mikrofonem s potlačením okolního hluku. Vaši klienti už neuslyší klapání klávesnice, či smích ze sousedního oddělení.

Odolné zpracování

Přesto že je náhlavní souprava lehká, její hlavový most je vyroben z nerezové oceli s teflonovou vrstvou. Tyto materiály zaručí dlouhé roky náročného používání. Náušníky jsou vyrobené z paměťové pěny a zajistí tak pohodlné nošení po celý den. Kabel díky opletu disponuje spolehlivou mechanickou pevností, odolává zamotání.

Certifikace pro Microsoft Teams
Certifikace pro Microsoft® Teams zajišťuje super snadné spuštění aplikace Teams, stisknutím jediného tlačítka. Lze snižovat či zvyšovat hlasitost nebo jednoduše zavěsit hovor. Navíc je kompatibilní i s dalšími aplikacemi.