MW Computers

Logitech Zone Wired Earbuds UC, graphite; 981-001013

Oblíbený a kvalitní výrobek Logitech Zone Wired Earbuds UC, graphite; 981-001013 od našeho předního výrobce Logitech jednoduše můžete najít zde nyní ve výprodejové akci. Akční ceny od 2 182 Kč.
EAN: 5099206098084
Logitech Zone Wired Earbuds UC
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
2 182

avrženo pro firmy, s vestavěným mikrofonem s potlačením šumu a více možnostmi připojení.

SNADNÉ SKLADOVÁNÍ – sluchátka Zone Wired Earbuds lze pohodlně uložit do kompaktního a odolného neoprenového pouzdra. Lehké pouzdro je vybaveno elastickým páskem pro uspořádání kabelů bez zamotání a prostorem pro uložení adaptéru USB.

POŘÁDEK DÍKY MAGNETŮM – vnější část každého sluchátka je opatřena integrovaným magnetem s nízkým profilem, který drží sluchátka při sobě, když se nepoužívají. Magnety pomáhají udržet vaše sluchátka Zone Wired Earbuds uspořádaná, nezamotaná a vždy připravená.

PŘIPRAVENO PRO FIRMY – sluchátka Zone Wired Earbuds jsou bez potíží kompatibilní s běžnými aplikacemi pro volání napříč většinou platforem a operačních systémů. Certifikace pro firmy zahrnuje Microsoft® Teams, certifikaci pro Google Meet™ a Google Voice™, certifikaci pro Zoom® a kompatibilitu s ostatními oblíbenými aplikacemi, jako jsou Cisco Webex®, BlueJeans a GoToMeeting®.