MW Computers

Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED Gaming Keyboard – WHITE – US INT’L – 2.4GHZ BT – TACTILE; 920-012148

Oblíbený výrobek Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED Gaming Keyboard - WHITE - US INT'L - 2.4GHZ BT - TACTILE; 920-012148 od dodavatele s dobrým jménem Logitech dostanete ještě dnes skutečně levně! Právě nyní za skvělou cenu 6 747 Kč.
EAN: 5099206113343
Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED Gaming Keyboard - WHITE - US INT'L - 2.4GHZ BT - TACTILE; 920-012148
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
6 747

Pro vítěze: Herní klávesnice Logitech G Pro X TKL Lightspeed

Gamingová periferie Logitech G Pro X TKL Lightspeed je dalším vývojovým krokem klávesnice vhodné pro profesionály, která je navržena pro top herní úroveň.

Klávesnice se dodává se spínači GX Brown, které nabízejí tichý, avšak zřetelný hmatový doraz.

Spínače GX Brown poskytují minimální zpětnou vazbu v průběhu aktivace, čímž je zajištěna jistota a přesnost v okamžiku aktivace – aniž by byly příliš hlasité nebo rušivé. Hmatové spínače jsou ideální pro soutěžní hraní a hry typu FPS.

Dokonale podsvícená
PRO X TKL nyní disponuje klávesami z dvojitě vstřikovaného PBT s RGB podsvícením s technologií Lightsync. Standardní rozložení je kompatibilní s klávesami třetích stran, výrobce přidal také multimediální klávesy pro rychlý přístup. Díky tomu, že je klávesnice bez numerické části, máte na stole více místa pro pohyb myši.

Snadno se přenáší
Klávesnice je velmi snadno přenosná; díky přiloženému pouzdru si ji můžete vzít kamkoliv s sebou bez obav, že byste ji při nošení poškodili. Periferie byla navrženo a postupně vylepšována ve spolupráci se stovkami špičkových esport hráčů z celého světa. Disponuje programovatelnými klávesami a systémem pro ovládáním médií. Nechybí ani kolečko pro regulaci hlasitosti.