MW Computers

Logitech Lift for Mac Vertical Ergonomic Mouse – OFF-WHITE/PALE GREY – EMEA; 910-006477

Kvalitní a oblíbený výrobek Logitech Lift for Mac Vertical Ergonomic Mouse - OFF-WHITE/PALE GREY - EMEA; 910-006477 od kvalitní společnosti Logitech snadno můžete pořídit v naší online nabídce za výprodejovou cenu! Nyní zakoupíte za 1 868 Kč.
EAN: 5099206099906
Logitech Lift for Mac Vertical Ergonomic Mouse - OFF-WHITE/PALE GREY - EMEA; 910-006477
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
1 868

Myš Logitech LIFT pro Mac, bílá

Bezdrátová myš Logitech LIFT for Mac je pohodlné a praktické řešení pro všechny, kteří chtějí šetřit své zápěstí a méně zatěžovat svaly ruky. S tracballem nejen chráníte zdraví rukou, ale zároveň vám poskytne maximální komfort a rychlost při práci i zábavě.

  • Celodenní pohodlí
  • Energie s baterií AA až 2 roky
  • Kompaktní konstrukce
  • Ergonomický tvar
  • Bezdrátová technologie Advanced 2,4 GHz s dosahem až 10m

Trackball na míru
Logitech LIFT vám vyjde maximálně vstříc. Trackball zůstává na jednom místě, takže při pohybu kurzorem není třeba pohybovat celou paží. Díky ergonomickému tvaru si o něj můžete opřít ruku, a pracovat tak celý den v pohodlí.

Bezdrátové připojení
Trackball obsahuje přijímač Logitech Unifying, který zůstává ve vašem notebooku, takže jej nemusíte odpojovat, i když zařízení přenášíte. Bezdrátová technologie Advanced 2,4 GHz umožní ovládat notebook, stolní počítač nebo domácí kino ze vzdálenosti až 10 metrů.

Snadné zacházení
LIFT můžete používat prakticky kdekoliv od tvrdých stolů počínaje až po pohodlné pohovky, postele nebo lavice ve škole. Snadno se přes USB připojíte až ke třem zařízením.