MW Computers

Logitech SWYTCH pro RALLY; 952-000010

Tento žádaný produkt Logitech SWYTCH pro RALLY; 952-000010 od spolehlivé značky Logitech najdete právě teď v nabídce v akci. Cena od 21 706 Kč.
EAN: 5099206092181
Logitech SWYTCH pro RALLY; 952-000010
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
21 706

LIBOVOLNÁ KONFERENCE, KAŽDÁ MÍSTNOST
Díky inovativnímu designu, který zajišťuje maximální kompatibilitu a zahrnuje technologii DisplayLink® Plug-and-Display, umožňuje zařízení Logitech Swytch pomocí jediného kabelu připojit notebook ke konferenční kameře a displeji v místnosti, díky čemuž budou týmy moci snadno pořádat konference, prezentovat a streamovat prostřednictvím libovolné služby.

FLEXIBILNÍ ŘEŠENÍ PRO MÍSTNOSTI
Pomocí Swytch budete moci implementovat videokonferenční řešení pro místnosti od poskytovatelů, jako je Microsoft nebo Zoom, a zároveň umožníte lidem využívat konferenční místnosti i s jinými obrazovými službami.

ŘEKNĚTE ANO JEDNODUCHOSTI
Chcete-li hostovat nebo se připojit k videokonferenci, jednoduše připojte ikonický konektor Swytch k libovolnému notebooku s porty USB 3.0 nebo vyššími typu A nebo typu C. Žádné klíče dongle, rozbočovače ani porty HDMI nejsou zapotřebí.

INTELIGENTNÍ TOPOLOGIE
Implementace zařízení Swytch do místností s konferenčními kamerami USB je snadná. Stačí připojit rozbočovač Swytch k zařízení konferenční místnosti a umístit konektor Swytch na dosah.

SWYTCH + MEETUP
Se zařízením Swytch v malých zasedacích místnostech mohou uživatelé pořádat konference tváří v tvář se zákazníky, dodavateli a ostatními externími subjekty pomocí preferované videokonferenční služby.

VŠE NA SVÉ MÍSTO
Zařízení Swytch krásně zapadne do vaší konferenční místnosti. Udržujte svůj stůl čistý a uspořádaný pomocí přiloženého magnetického doku nebo trasujte konektor Swytch stávajícím kabelovým kanálem. V obou případech zabrání robustní fixace kabelů jejich odpojení.

PŘEMĚŇTE NOTEBOOK NA ŘEŠENÍ PRO MÍSTNOSTI
Díky skryté kabeláži a praktickému magnetickému doku zachová Swytch každou místnost úhlednou a dobře uspořádanou, dokonce i tu bez vyhrazeného počítače. Připojením jediným kabelem a přímočaré uživatelské prostředí umožňuje prakticky každému snadno využít svůj osobní notebook pro týmovou kooperaci.

NAPÁJENÍ
Již nikdy vám nedojde energie při hostování videokonference: Swytch poskytuje napájení 60 watty pro notebooky s nabíjením prostřednictvím USB-C.

TECHNOLOGIE PLUG-AND-DISPLAY
Díky technologii DisplayLink Plug-and-Display je jediné připojení vše, co potřebujete pro zařízení USB i displej HDMI.

ZCELA PLYNULÝ OBRAZ + ZVUK
Promítejte filmy z notebooku na displej v místnosti a do reproduktorů a sdílejte zcela plynulý obraz a zvuk při online konferencích.

KOMPATIBILNÍ S VĚTŠINOU NOTEBOOKŮ
Zařízení Swytch, vybavené konektory USB typu A i typu C, je kompatibilní se zařízeními Chromebook a notebooky Windows® a Mac s USB 3.0.

SPRÁVA NA DÁLKU
Monitorujte a spravujte Swytch, MeetUp, Rally a ostatní zařízení konferenční místnosti pomocí služby Logitech Sync.

ZDROJE PRO IMPLEMENTACI
Celá řada zdrojů pro implementaci, počínaje schématy kabeláže po stručné referenční karty, zjednodušuje instalaci a umožňuje snadnou implementaci zařízení Swytch pro koncové uživatele.