MW Computers

Logitech POP, červeno-růžová; 910-006548

Zlevněný produkt Logitech POP, červeno-růžová; 910-006548 od společnosti s dlouholetou tradicí Logitech je k dispozici tady teď za outletovou cenu! Aktuálně za super cenu 839 Kč.
EAN: 5099206101678
Logitech POP
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
839

Logitech POP myš

  • Připojení až ke třem zařízením – Bluetooth a Logi Bolt
  • Designováno pro pohodlí ruky
  • Logitech Flow – přenášení dokumentů, textů nebo obrázků mezi zařízeními
  • SmartWheel – nově upravené prostřední kolečko
  • Minimalistický rozměr
  • Vrchní tlačítko upravitelné v rámci Loitech Software
  • Výdrž baterie až 3 roky

Připojení

Tuto stylovku můžete snadno připojit až ke 3 zařízením, nehledě na to, jestli se jedná o PC, Android, iOS či Linux. Připojit se můžete prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth Low Energy, nebo pomocí drobného přijímače Logi Bolt USB a zajistit tak připojení se zabezpečením FIPS i v přetížených bezdrátových prostředích.

Technologie Logi Bolt

Méně přerušení, vyšší produktivita. Technologie Logi Bolt byla navržena za účelem spolehlivého připojení, a to i v bezdrátových prostředích plných rušení od přístupových bodů Wi-Fi nebo okolních bezdrátových zařízení. Přijímače Logi Bolt USB poskytují spolehlivé připojení bez výpadků až do vzdálenosti 10 metrů s až 8x nižší latencí, než poskytnou ostatní běžně používané bezdrátové protokoly.

Skvělá výbava

Myš je vybavena nově zpracovaným prostředním kolečkem SmartWheel, které které samo automaticky přepíná mezi vysokou precizností a rychlým scrollováním. Další vychytávkou je vrchní tlačítko, které vám poskytne přístup k oblíbeným emotikonům jedním stisknutím. Tlačítko si můžete pomocí Loitech softwaru také přiszpůsobit. Funkce Logitech Flow vám umožní snadné přenášení dokumentů, textů nebo obrázků mezi zařízeními.

Dokonalý design

Tato myš vás naprosto nadchne. Mezi ostatními se vyjímá svým roztomilým a všestranným designem a minimalistickým zpracováním. Umožní vám mít na stole i další věci a být efektivní i na místech, na kterých byste to nečekali. Snadno jí také uložíte do jakékoli tašky. Díky zakřivenému tělu se velmi pohodlně drží a skvěle se s ní manipuluje.