MW Computers

Logitech MX Anywhere 3S, graphite; 910-006929

Tento zlevněný produkt Logitech MX Anywhere 3S, graphite; 910-006929 od známé značky Logitech můžete získat právě nyní za neuvěřitelně výhodnou cenu. Momentálně k dispozici za 2 075 Kč.
EAN: 5099206111721
Logitech MX Anywhere 3S
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
2 075

Logitech MX Anywhere 3S
Logitech přináší s bezdrátovou myší MX Anywhere 3S to nejlepší pro zvýšení vaší produktivity. Tato bezdrátová myš přináší prvotřídní přesnost díky optickému senzoru DarkField s rozlišením 8 000 DPI, k dispozici má 6 tlačítek, která lze programovat, a také na nabití vydrží pracovat až 70 dní! Logitech u ní navíc zapracoval nejen na přesnosti, díky čemuž skvěle reaguje i na skle, ale také minimalizoval hlučnost, takže o vaší práci nebude okolí ani tušit.

Klíčové vlastnosti

  • Optický senzor s rozlišením 8 000 DPI umožňuje snímání pohybu prakticky kdekoliv
  • S funkcí tichého klikání je téměř neslyšitelná
  • Funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed
  • Ergonomický tvar pro přirozenější polohy a lepší pohodlí
  • Bluetooth připojení
  • Výdrž baterie 70 dní
  • Funkce rychlého nabíjení pro okamžitou práci

Snímání i na skle

Myš exceluje v otázce přesnosti, když využívá senzor, jenž se vyznačuje přesností a odezvou nové generace. Má rozlišení až 8 000 DPI, což v praxi znamená, že s ním můžete myš ovládat prakticky na jakémkoli povrchu, včetně skla.

Tišší klikání

Logitechu se povedlo naprosto fenomenálně minimalizovat hlučnost myši při udržení nejlepší odezvy, abyste si mohli být jisti tím, že nikdy nebudete rušit vaše okolí.

MagSpeed

Zásluhou funkce elektromagnetického posuvu MagSpeed dokážete s neuvěřitelnou přesností na pixel projít 1 000 řádků za sekundu. Dočkáte se o 90 % vyšší rychlosti a až 87 % vyšší přesnosti díky dvěma režimům po krocích a ultrarychlému přesunu.

Výdrž až 70 dní

MX Anywhere 3S je unikátní výdrží činící až 70 dní na nabití. Navíc oceníte i následné rychlé dobití skrze moderní port USB-C (kabel je součástí balení). Jediná minuta nabíjení, při kterém můžete myš současně používat, totiž zajistí dostatek energie pro další tři hodiny práce!

Připojení až ke třem zařízením současně

S využitím softwaru Logitech Options můžete myší MX Anywhere 3S pohodlně obsluhovat několik počítačů najednou. Umožňuje přechod mezi zařízeními pouhým posunutím kurzoru k okraji obrazovky. Mezi jednotlivými počítači přitom můžete i přenášet text, obrázky a soubory.

Environmentální design

Logitech myslí na naši budoucnost, proto je model MX Anywhere 3S vyroben z recyklovaného plastu a má balení šetrné k přírodě. Výsledkem je certifikát uhlíkové neutrality.