MW Computers

Logitech MX Anywhere 3, růžová; 910-005990

Hodně prodávaný kus Logitech MX Anywhere 3, růžová; 910-005990 od našeho předního výrobce Logitech jednoduše můžete sehnat aktuálně za outletovou cenu. Produkt nakoupíte teď u nás za 2 373 Kč.
EAN: 5099206092952
Logitech MX Anywhere 3
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
2 373

Logitech MX Anywhere 3
Logitech MX Anywhere 3 je bezdrátová myši ideální pro pokročilé tvůrce, vývojáře a analytiky, kteří hledají výkon, praktický design, flexibilitu a pohodlí v jednom kompaktním přístroji. Zažijte tu rychlost, přesnost a téměř neslyšitelnou práci elektromagnetického posouvání MagSpeed i vy. Tato myš navíc perfektně funguje na jakémkoli povrchu, dokonce i na skle.

Hlavní vlastnosti

  • Magnetické posouvání MagSpeed
  • Vysoce přesné sledování na jakémkoli povrchu
  • Ergonomické provedení
  • Rychlé USB-C nabíjení
  • Spolehlivé bezdrátové připojení až do vzdálenosti 10 metrů
  • Multi-OS – propojení až se 3 zařízeními

Ticho a pohoda
Kolečko myši MX Anywhere 3 je vybaveno funkcí elektromagnetického posuvu MagSpeed. Tato funkce je velmi rychlá, bez námahy tak můžete posouvat až 1000 řádků za sekundu a také dostatečně přesná, zastavit můžete s přesností na jeden pixel. A navíc je téměř neslyšná.

Kolečko je vyrobené z obrobené oceli. Poskytuje prvotřídní hmatový pocit a dostatečnou hmotnost pro dynamickou setrvačnost, kterou ucítíte, ale neuslyšíte.

Kdykoli a kdekoli
Tato jedinečná myš vám umožní pracovat téměř na jakémkoli povrchu, včetně skla. Pracovat můžete na dřevěném nebo kovovém stole, dokonce třeba na gauči. Její provedení je navíc předurčené k cestování – kompaktní velikost, odolnost vůči nárazům a pádům. Zkrátka ideální společník na práci z domova, i na vaše cesty. Tak ji hoďte do tašky a vyrazte.

Rychlé nabíjení
Myš vydrží na plné nabití fungovat až 70 dní. Rychlé nabití po dobu jedné minuty pak zajistí energii na 3 hodiny používání.

Ergonomický design
Tato myš je vhodná jak pro malé, tak pro velké ruce. Při práci udržuje pohodlí a předchází boleti a únavě vaší ruky. Je spíše menší velikosti a nízkoprofilového designu, který je tvarován tak, aby perfektně padl do vaší ruky. Budete tak v pohodlí po celé hodiny bez ohledu na to, kde zrovna pracujete. Silikonové boční rukojeti pak zajistí skvělý pocit z držení a perfektní přilnavost.

Klíčové vlastnosti
Praktická a výkonná myš Logitech MX Anywhere 3. Magnetické posouvání MagSpeed – velice přesné, rychlé a zároveň tiché. Vysoce přesné sledování na jakémkoli povrchu, i na skle. Provedení vhodné pro cestování – kompaktní velikost a odolnost vůči nárazům a pádům. Rychlé USB-C nabíjení. Plné nabití baterie zaručí až 70 dní používání. Rychlé minutové nabití pro 3 hodiny používání. Spolehlivé bezdrátové připojení až do vzdálenosti 10 metrů. Možnost propojení až se 3 zařízeními. Bluetooth Low Energy. Komfortní tvar. Senzor Darkfield s vysokou přesností, 4000 DPI. Kompatibilní s OS Windows, MacOS, iPadOS, ChormeOS a Linux.