MW Computers

Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset – BLACK; 981-001050

Tento unikátní kus Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - BLACK; 981-001050 od výrobce se skvělou pověstí Logitech snadno seženete na našich stránkách teď právě skutečně levně! Pouze nyní za 1 568 Kč.
EAN: 5099206095007
Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset - BLACK; 981-001050
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
1 568

Herní sluchátka Logitech G435 lehká jako pírko

Logitech G435 jsou stylová herní sluchátka, která jsou pohodlná, skoro nic neváží a bez problémů se přizpůsobí i malé hlavě. Jsou dostupná v odvážných barevných kombinacích, což ocení všichni, kteří už nechtějí být jen šedé myšky.

  • Různé barevné varianty
  • Sedí pohodlně i na menší hlavě
  • Lehká konstrukce
  • Možnost ovládat hlasitost na sluchátcích

Konstrukce
Herní sluchátka od Logitechu váží díky své konstrukci pouhých 165 g. Jejich náušníky jsou vyrobeny z paměťové pěny. Obě tyto vlastnosti zaručují komfortní poslech a nošení vůbec. Jsou tak pohodlná, že je vydržíte mít na uších snad celý den.

Kompatibilita
Sluchátka Logitech G435 jsou kompatibilní s PC, Macem, PlayStation 4, PlayStation 5 a mobilními zařízeními. Můžete s nimi telefonovat mobilním telefonem, poslouchat hudbu na Macu nebo hrát hry na PlayStation 4. Je to vskutku jedno, protože tato sluchátka od Logitechu chtějí být stále s vámi, ať už děláte cokoliv.

Připojení
Sluchátka Logitech G435 můžete použít s technologií Bluetooth a spárovat je tak s vámi preferovaným zařízením. Případně můžete využít bezdrátové řešení LIGHTSPEED, které vyniká nízkým zpožděním a spolehlivou výkonností. Dosah této technologie je 10 metrů. S pomocí obou technologií si můžete sluchátka připojit zároveň k telefonu i k PC.

Zvuk
Za vysokou kvalitu zvuku, který do vašich uší přichází, jsou zodpovědné měniče. Tato sluchátka jsou osazena měniči o průměru 40 mm. Díky nim si můžete vychutnat báječný zvuk vašich oblíbených písniček. Sluchátka Logitech G435 se pyšní oficiální certifikaci společnosti Discord.

Parametry
Logitech G435 jsou herní sluchátka přes hlavu, jejichž frekvenční rozsah je od 20 Hz do 20 kHz, impedance 45 Ohm a citlivost 83,1 dB SPL/mW. Vestavěné mikrofony mají frekvenční rozsah od 100 Hz do 8 kHz a používají technologii dual beamforming, díky níž bude váš hlas znít, jako byste s kamarády byli v jedné místnosti.

Udržitelnost
Recyklovaný plast, to nejsou jen PETky, ze kterých pijete, ale klidně i sluchátka. Model G435 také podporuje udržitelnost a jeho plastové části jsou vyrobeny z 22 % z recyklovaných plastů. I obal, ve kterém k vám sluchátka přichází pochází z šetrného zdroje, kterým jsou FSC certifikované lesy.