MW Computers

Logitech BRIO 4K Stream Edition ; 960-001194

Tento diskontní kousek Logitech BRIO 4K Stream Edition ; 960-001194 od našeho známého výrobce Logitech snadno naleznete bezpečně online za extra cenu. Právě nyní za bezkonkurenční cenu 6 154 Kč.
EAN: 50992060827909
Logitech BRIO 4K Stream Edition ; 960-001194
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
6 154

DOKONALÁ WEBOVÁ KAMERA PRO VIDEOKONFERENCE
Logitech Brio je naše nejlepší a nejmodernější webová kamera pro firmy. Je vybavená inovativními technologiemi a zvyšuje laťku kvality obrazové kooperace v rozlišení 4K Ultra HD.

Technologie RightLight™ 3 a vysoký dynamický rozsah (HDR) automaticky přizpůsobují obraz tak, abyste vypadali skvěle za libovolných světelných podmínek, včetně špatného osvětlení, přímého svitu nebo vysokého kontrastu.

Kamera Brio je certifikovaná pro firmy a pomocí integrovaných optických a infračervených senzorů podporuje aplikaci Windows Hello.

NEJLEPŠÍ Z NEJLEPŠÍCH
Brio je pozoruhodný kousek techniky, který umožňuje přenos křišťálově čistého obrazu se skvělým rozlišením, snímkovací frekvencí, barvou a detaily, včetně automatického ostření a 5x HD zoomu. Kamera Brio disponuje rozlišením 4K Ultra HD při 30 fps, rozlišením HD 1080p při 30 nebo 60 fps, a rozlišením HD 720p při 30, 60 nebo 90 ultrajemnými fps pro výjimečnou ostrost, plynulost a detaily.

NASTAVITELNÉ ZORNÉ POLE
Vyberte si ze tří předvoleb zorného pole pro dosažení ideálního záběru. Chcete-li co nejlépe zabrat hlavu a ramena, zvolte 65° diagonálně. Chcete-li zabrat větší část místnosti, zvolte 78° nebo 90° diagonálně. Ať už vyberete jakékoli nastavení diagonálního zorného pole, vždy se můžete podívat zblízka pomocí funkce 5x HD zoom v působivém rozlišení 4K.

DOKONALÝ VZHLED ZA JAKÉHOKOLI OSVĚTLENÍ
Jednejte, streamujte a nahrávejte pomocí kamery Brio za jakéhokoli osvětlení a vždy při tom budete vypadat skvěle. Při špatném osvětlení i při ostrém protisvětle – technologie RightLight™ 3 a vysoký dynamický rozsah (HDR) vždy automaticky přizpůsobí obraz s cílem dokonale zvýraznit ten nejdůležitější objekt – vás.

DOKONALÝ ZVUK V JAKÉMKOLI PROSTŘEDÍ
Kamera Brio je vybavena dvěma integrovanými všesměrovými mikrofony s technologií potlačením šumu. Mikrofony čistě snímají zvuk na vzdálenost až jednoho metru, aniž by zvýrazňovaly okolní hluk, díky čemuž budou rozhovory vždy znít přirozeně a čistě.

ZABEZPEČENÍ A PRAKTIČNOST
Kamera Brio, vybavená optickým i infračerveným senzorem, umožňuje rychlé a bezpečné rozpoznání tváře s aplikací Windows Hello. Do systému Windows 10 již nemusíte zadávat heslo – pro přihlášení se stačí podívat do objektivu kamery Brio.

PLYNULÝ STREAMING BEZ PRODLEV
Kamera Brio si zachovává vysokou snímkovací frekvenci (až 90 fps) za jakýchkoli světelných podmínek – výsledkem je záznam ve vysoké kvalitě, asynchronní sdílení prezentací pomocí Teams a plynulé vysílání v průběhu hraní, které drží krok s každým vaším pohybem. Vysoké hodnoty snímkovací frekvence jsou ideální pro každou situaci, která si žádá zpomalený pohyb nebo extrajemný a plynulý přenos videa.

PŘEVEZMĚTE KONTROLU POMOCÍ APLIKACE TUNE DESKTOP
Aplikace Logi Tune Desktop zjednodušuje ovládání osobních zařízení a přizpůsobení u vybraných modelů, včetně Brio. Tato miniaplikace působí nerušivě na vaší obrazovce a zajišťuje nepřerušovanou obrazovou kooperaci, včetně ovládání funkce zoom, předvoleb barev, přizpůsobení barev, nastavení ručního zaostření a snadného stahování aktualizací firmwaru.

CERTIFIKACE PRO FIRMY
Kamera Brio je certifikovaná pro Skype for Business a Microsoft Teams® a je kompatibilní s aplikacemi Cortana® a Windows Hello. Certifikace a kompatibilita s ostatními oblíbenými aplikacemi zahrnuje BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, Google Meet™, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo a Zoom®.

UNIVERZÁLNÍ MOŽNOSTI UPEVNĚNÍ
Kameru Brio je možné pomocí nastavitelného klipu bezpečně upevnit kamkoli, kde se to hodí – na notebook, displej či stůl – nebo ji po sejmutí klipu připevněte na svůj vlastní stativ s integrovaným závitem.

ODNÍMATELNÁ KRYTKA OBJEKTIVU
Webová kamera Brio je vybavena sklopnou krytkou na ochranu objektivu a zajištění soukromí a klidu, když kameru právě nepoužíváte.

PŘIZPŮSOBENÍ POMOCÍ APLIKACE CAMERA SETTINGS
Přizpůsobte si kameru Brio prostřednictvím uživatelského nastavení ovládacích prvkům otáčení, zoomu a nastavení obrazu pomocí softwaru Logitech Camera Settings pro Windows a Mac.