MW Computers

Logitech G733 Lightspeed šeřík; 981-000890

Tento unikátní produkt Logitech G733 Lightspeed šeřík; 981-000890 od našeho výrobce Logitech lze pořídit zde nyní za super cenu. Právě nyní za bezkonkurenční cenu 2 918 Kč.
EAN: 5099206089549
Logitech G733 Lightspeed šeřík; 981-000890
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
2 918

Logitech G733 Lightspeed
Konečně náhlavní souprava, která je stejně odvážná jako vy. Bezdrátové provedení navržené pro vaše pohodlí. Pohlcující prostorový zvuk. Moderní podsvícení. S těmito sluchátky bude hrát a vypadat stylověji než kdy předtím.

  • Bezdrátová provedení – spolehlivé připojení Lightspeed
  • Pohlcující podsvícení – Lightsync RGB s plným spektrem barev
  • Stylové provedení – svěží barva, která vám sedne
  • Velmi nízká váha – pouhých 278 gramů

Bezdrátová svoboda
Technologie Lightspeed vám zajistí více jak 29 hodin baterie a spolehlivost bezdrátového připojení na vzdálenost až 20 metrů. Hrát tak můžete naprosto bez rizika. Nezamotáte se do žádných kabelů. Uslyšíte každý, i ten nepatrný zvuk. Tak se uvolněte a ponořte do hry, hudby, filmu nebo jakékoli jiné zábavy.

Pohlcující podsvícení
Až 16,8 milionů barev a dvě zóny podsvícení. Přizpůsobte si podsvícení a staňte se součástí své hry. Podsvícení je volně programovatelné pomocí bezplatného herního softwaru G HUB.

Pohlcující zvuk
Se sluchátky Logitech uslyšíte vše, co potřebujete. Jsou vybaveny kvalitními měniči PRO-G navrženými pro přesný zvuk s plným rozsahem. Prostorový zvuk nové generace pak přenese váš herní svět do reality.

  • Vysoká čistota zvuku a hluboké burácející basy
  • Měniče vyrobeny z jedinečné hybridní síťoviny
  • Nejnovější technologie DTS Headphone:X 2.0 přináší dokonalý prostorový zvuk
  • Filtry BLUE VO!CE, které si můžete vyladit pro dosažení studiové kvality zvuku

Přizpůsobí se vám
Dvouvrstvá paměťová pěna na náušníkách se jemně přizpůsobí vaší hlavě a konturám vašeho obličeje. Redukuje tlak na vaši hlavu a poskytuje dokonalé pohodlí i při dlouhých herních akcích. Měkký a nastavitelný závěsný hlavový pásek pak zajistí, že vám souprava dobře padne.