MW Computers

Logitech Rally MIC POD; 989-000430

Velmi prodávaný produkt Logitech Rally MIC POD; 989-000430 od skvělé značky Logitech můžete koupit teď opravdu výhodně! Právě teď jen za 8 312 Kč.
EAN: 097855142955
Logitech Rally MIC POD; 989-000430
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
8 312

ATRAKTIVNÍ VZHLED V KOMBINACI SE SKVĚLÝM ZVUKEM
Tyto stolní mikrofony, pyšnící se elegantním, nenápadným vzhledem a prvotřídními materiály, reprodukují čistý, přirozený zvuk konverzací. Jednotlivé stolní mikrofony jsou vybaveny více prvky formování paprsku s cílem snímat mluvené slovo, ne rušení. Do větších místností implementujte další stolní mikrofony pro rozšíření pole formování paprsku po celé místnosti.

KAŽDÝ HLAS USLYŠÍTE ČISTĚ
Zatímco obyčejné mikrofony zachytí jakýkoli zvuk, tyto stolní mikrofony rozpoznají mluvené slovo. Díky technologiím RightSound™, které umožňují automatické vyrovnávání hlasů, potlačují šum a ruší ozvěnu, budou konverzace znít pozoruhodně živě a přirozeně.

ZJEDNODUŠENÁ KABELÁŽ
Stolní mikrofony lze zapojit do řetězce a zajistit tak plné pokrytí v místnostech s dlouhými stoly. Pro použití se stoly ve tvaru U nebo jednolité trasování kabeláže průchodkami disponuje doplňkový rozbočovač stolních mikrofonů Rally třemi připojeními pro optimální umístění mikrofonů a přesunutí ovládání ztlumení účastníkům snadno na dosah.

ELEGANTNÍ DESIGN
Díky spojení pokročilé technologie a robustní kvality zpracování poskytují stolní mikrofony Rally pozoruhodný dosah a vynikající citlivost. Pečlivě vybrané materiály odolávají otiskům prstů a skvrnám, zatímco barevně rozlišená ikona LED poskytuje jasnou vizuální informaci o stavu ztlumení.

MOŽNOST UPEVNĚNÍ NA STROP NEBO STŮL
Pozvedněte vzhled konferenčních místností na novou úroveň pomocí držáku stolních mikrofonů. Kompaktní provedení a důmyslné designové prvky umožní upevnit stolní mikrofony na stůl i ke stropu a skryjí kabeláž pro dosažení úhledného vzhledu.