MW Computers

Logitech POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys – DAYDREAM_MINT – US INT’L – INTNL; 920-010736

Super produkt Logitech POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys - DAYDREAM_MINT - US INT'L - INTNL; 920-010736 od společnosti Logitech je dostupný momentálně za neuvěřitelně výhodnou cenu. V současnosti pořídíte za cenu 2 530 Kč.
EAN: 5099206101593
Logitech POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys - DAYDREAM_MINT - US INT'L - INTNL; 920-010736
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
2 530

Logitech POP Keys

Hrajte, pracujte, lelkujte. Se stylovou klávesnicí POP Keys zvládnete vše, na co si jen vzpomenete.

  • Připojení až ke třem zařízením
  • Nová generace zkratek – Voice-to-Text, Výstřižek obrazovky, Média klávesy
  • Minimalistický rozměr
  • Mechanické spínače pro retro-strojové psaní
  • Vyměnitelné emoji klávesy (8 v balení)
  • Připojení přes Bluetooth a Logi Bolt
  • Výdrž baterie až 3 roky

Bezproblémové připojení
Tuto stylovku můžete snadno připojit až ke 3 zařízením, nehledě na to, jestli se jedná o PC, Android, iOS či Linux. Připojit se můžete prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth Low Energy, nebo pomocí drobného přijímače Logi Bolt USB a zajistit tak připojení se zabezpečením FIPS i v přetížených bezdrátových prostředích.

Technologie Logi Bolt
Logi Bolt je bezdrátová technologie společnosti Logitech nové generace, která poskytuje vysoce výkonné a zabezpečené bezdrátové připojení kompatibilních myší a klávesnic prostřednictvím přijímače Logi Bolt USB.

Méně přerušení, vyšší produktivita. Technologie Logi Bolt byla navržena za účelem spolehlivého připojení, a to i v bezdrátových prostředích plných rušení od přístupových bodů Wi-Fi nebo okolních bezdrátových zařízení. Přijímače Logi Bolt USB poskytují spolehlivé připojení bez výpadků až do vzdálenosti 10 metrů s až 8x nižší latencí, než poskytnou ostatní běžně používané bezdrátové protokoly.

Vyměnitelné klávesy
POP Keys se dodává s 8 vyměnitelnými emoji klávesami – 4 na klávesnic a další 4 v krabici. Můžete je snadno kombinovat tak, aby vyhovovaly vaší náladě. K dispozici je také klávesa emodži pro snadný přístup k obrovské knihovně emotikonů. Toto tlačítko si také snadno můžete přizpůsobit pomocí softwaru Logitech.