MW Computers

Logitech MX Mechanical Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard – GRAPHITE – US INT’L – 2.4GHZ/BT – CLICKY; 920-010782

Tento neodolatelný kousek Logitech MX Mechanical Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard - GRAPHITE - US INT'L - 2.4GHZ/BT - CLICKY; 920-010782 od značky se skvělou pověstí Logitech snadno můžete získat v naší nabídce za báječnou cenu! Výhodně za super cenu 3 738 Kč.
EAN: 5099206103245
Logitech MX Mechanical Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard - GRAPHITE - US INT'L - 2.4GHZ/BT - CLICKY; 920-010782
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
3 738

Logitech MX Mechanical Mini (920-010782), Clicky, US, grafitová
Logitech MX Mechanical je špičková klávesnice, jejímž prostřednictvím můžete svůj počítač ovládat opravdu efektivně. Jedná se totiž o moderní zařízení, které vás potěší perfektním výkonem, mimořádnou odezvou i dokonalou přesností. Ať už tak zrovna pracujete, nebo se bavíte s multimédii, sociálními sítěmi či hrami, vždycky máte vše pod perfektní kontrolou.

Klávesnice je vybavena nízkoprofilovými mechanickými spínači, které jsou velmi precizní a stabilní. Díky matnému povrchu navíc po tlačítkách krásně kloužou prsty, takže je psaní naprosto komfortní. Přispívají k tomu i kryty kláves se dvěma barvami, které jsou zárukou snadné orientace prstů a zachování soustředění. K výhodám této klávesnice dále patří i její bezdrátové připojení, díky němuž se obejdete bez jakéhokoliv kabelu. Spojení s počítačem přitom může být realizováno prostřednictvím přiloženého přijímače Logi Bolt USB i pomocí technologie Bluetooth.