MW Computers

Logitech Wireless Mouse M171 – EMEA -GREY; 910-006866

Nejprodávanější výrobek Logitech Wireless Mouse M171 - EMEA -GREY; 910-006866 od značky s dobrým jménem Logitech najdete právě zde až neuvěřitelně levně. Cenově vychází na 338 Kč.
EAN: 910-006866
Logitech Wireless Mouse M171 - EMEA -GREY; 910-006866
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
338

Snadné připojení plug-and-play

Myš Logitech M171 je vždy připravena k akci. Jednoduše zapojte přijímač do portu USB na vašem zařízení a můžete pracovat během chvilky. Díky malé velikosti a plynulému ovládání kurzoru je myš ideální pro malý pracovní prostor včetně přeplněných pracovních stolů.

Pro praváky i leváky, kdekoli
Myš M171 disponuje plně obouručním provedením, které se snadno vejde do vaší tašky na notebook, díky čemuž budete moci pracovat kdekoli – ať už jste levák nebo pravák.

Design
Myši Logitech se vyznačují praktickým i stylovým designem. Nejinak je tomu u modelu M171, jejíž design je prostý, leč elegantní a rozhodně svým vzhledem svého majitele neurazí.

Bezdrátové připojení
Myš M171 je kompatibilní se systémy Windows, macOS, Chrome OS a Linux a lze ji používat ihned po zapojení přijímače USB do vašeho počítače nebo notebooku. K připojení postačí tři sekundy. Dosah bezdrátového připojení je až 10 metrů. Tedy bez zpoždění a výpadků.

Plynulé ovládání
Optický snímač dokáže plynule a precizně ovládat kurzor na prakticky jakémkoli povrchu. Díky řízenému posuvu po jednotlivých řádcích a optickému snímání budete mít kurzor přesně tam, kde chcete, a že už nikdy nekliknete vedle.

Vysoká kvalita výrobku
Myš M171 je vyrobena se stejnými standardy vysoké kvality, které učinily ze společnosti Logitech předního světového výrobce myší a klávesnic. Je odolná a spolehlivá, navíc vydrží fungovat až 12 měsíců na jednu sadu baterií díky vypínači a automatickému režimu spánku pro úsporu energie.

Lepší než touchpad
Používání myši je ergonomičtější než dotykové ovládání zařízení. Toto bylo dokázáno v laboratoři Logitech Ergonomic Lab. Studie se zúčastnilo 23 osob. K dispozici byly dvě běžné myši Logitech a dva běžné integrované trackpady. Kompaktní tvar a bezdrátové připojení umožní pohodlně pracovat kdekoli ať už doma nebo v kanceláři.

Materiál z recyklovaných plastů
Plastové díly myši M171 zahrnují certifikované pospotřební recyklované plasty až 58 % za účelem sekundárního využití plastů a snížení uhlíkové stopy.