MW Computers

Logitech MX Keys S – GRAPHITE – US INT’L – BT – PLUS PALMREST; 920-011589

Kvalitní a velmi žádaný kousek Logitech MX Keys S - GRAPHITE - US INT'L - BT - PLUS PALMREST; 920-011589 od společnosti s výborným jménem Logitech jednoduše seženete u nás teď za nejnižší cenu! Výhodně teď u nás za 3 067 Kč.
EAN: 5099206112339
Logitech MX Keys S - GRAPHITE - US INT'L - BT - PLUS PALMREST; 920-011589
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
3 067

Klávesnice Logitech MX Keys S

Logitech MX Keys S je bezdrátová klávesnice s podsvícením, která vás zaujme nejen svým designem. Je pohodlná a díky své snadné přenositelnosti na ní můžete psát opravdu kdekoliv.

Klávesy
Klávesnice Logitech MX Keys S disponuje funkčními klávesami, které jsou ještě chytřejší. S jejich pomocí můžete odesílat emotikony, ztlumit nebo zrušit ztlumení mikrofonu. Lze také aktivovat funkci, která převede řeč do textové podoby.

Podsvícení
Logitech MX Keys S je minimalistická klávesnice, která je chytře podsvícená. Snímače detekují, zda se vaše ruce nachází poblíž a při jejich přiblížení podsvítí klávesnici. Klávesy se samy umí přizpůsobit světelným podmínkám a když se vzdálíte, samy zhasnou.

Nabíjení
Logitech MX Keys S je podsvícená klávesnice v minimalistickém provedení, která zaujme i výdrží své baterie. Při plném nabití a využití podsvícení kláves můžete psát až 10 dní. Pokud máte podsvícení vypnuté, vydrží vám až 5 měsíců.