MW Computers

Logitech H151, černá; 981-000589

Zajímavý kousek Logitech H151, černá; 981-000589 od známého předního výrobce Logitech jednoduše můžete najít zrovna dneska za báječnou cenu! Nyní pořídíte za 527 Kč.
EAN: 5099206057333
Logitech H151
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
527

Sluchátka Logitech Headset H151
Hovořte s přáteli, hrajte hry nebo poslouchejte hudbu, to vše jednoduše a pohodlně díky Headsetu H151 od společnosti Logitech. Tyto sluchátka vám nabízí plný stereofonní zvuk a mikrofon s potlačením šumu.

Flexibilní využití
Používejte tuto náhlavní soupravu prakticky na všech operačních systémech a platformách díky standardnímu 3,5 mm konektoru. Užívejte si možnost volby použití na vašem počítači, tabletu nebo chytrém telefonu.

Mikrofon s potlačením šumu
Sluchátka jsou vybavena mikrofonem, který lze natočit o 180° pro nasazení na levou i pravou stranu. Mikrofon můžete jednoduše využívat například při telefonování nebo při hraní her, kdy si nebudete muset při hovoru nebo vydávání herních příkazů sundávat sluchátka z hlavy. Potlačení okolního hluku u sluchátek vám pak zaručí jasnou komunikaci bez jakýchkoliv rušivých vlivů z okolí. Pokud mikrofon nepoužíváte sklopte jej jednoduše ke straně sluchátek, kde vám nebude překážet.

Pohodlná
Nastavte si tyto lehká sluchátka, tak aby vám přesně padla a jejich nošení bylo pohodlné. Lehký hlavový most přesně kopíruje tvar hlavy, takže vám budou sluchátka přesně sedět a vy o nich nebudete ani vědět.