MW Computers

Logitech G502 X LIGHTSPEED Gaming Mouse – WHITE – EER2; 910-006189

Hodně prodávaný kus Logitech G502 X LIGHTSPEED Gaming Mouse - WHITE - EER2; 910-006189 od známého dodavatele Logitech máte možnost nakoupit právě teď ve výprodejové akci. Cena od 2 708 Kč.
EAN: 5099206096394
Logitech G502 X LIGHTSPEED Gaming Mouse - WHITE - EER2; 910-006189
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
2 708

Logitech G502 X LIGHTSPEED

Herní myš G502 X LIGHTSPEED je nejoblíbenější myší na světě. Byla modernizována a přepracována s nejnovějšími inovacemi v oblasti herních technologií a disponuje zcela novou technologií hybridních opticko-mechanických spínačů: LIGHTFORCE. Neuvěřitelná rychlost, spolehlivost a zároveň přesná aktivace nyní tvoří jeden celek.

  • 13 programovatelných ovládacích prvků
  • Senzor Hero 25K, rozlišení 100–25 600 DPI
  • Přepracované ultrarychlé kolečko
  • Spínače LIGHTFORCE
  • Baterie s výdrží až 140 hodin
  • Bezdrátové připojení LIGHTSPEED

Bezdrátová technologie LIGHTSPEED
Profesionální připojení LIGHTSPEED je ultrarychlé a spolehlivé profesionální připojení se super výkonem, kterému v soutěži důvěřují profesionálové z esportu. Nyní s aktualizovaným protokolem dosahujícím o 68 % rychlejší odezvy oproti předchozí generaci a vylepšené stability.

Spínače LIGHTFORCE
Zcela nová hybridní technologie opticko-mechanických spínačů přináší neuvěřitelnou rychlost, spolehlivost a přesnou aktivaci s okamžitou odezvou.

Herní senzor HERO 25K
HERO je nejpřesnější senzor společnosti Logitech, který se snad nikdy neplete. Snímky zpracovává super rychle, a tak je schopen vám poskytnout DPI v rozmezí 100-25600. Snímač HERO dosahuje přesnosti na úrovni, která se používá v e-sport turnajích, tak toho určitě využijte a přizpůsobte si DPI pomocí softwaru Logitech G HUB.

Přepracované tlačítko přepínání DPI a rolovací kolečko
Tlačítko pro přepínání DPI je oboustranné a odnímatelné pro přesné přizpůsobení v závislosti na vašem úchopu a preferencích. K inovacím došlo také u ultrarychlého rolovacího kolečka. Přepínejte mezi režimem ultrarychlého volného otáčení a přesným režimem po krocích. Nakloněním kolečka doleva a doprava získáte další dva přizpůsobitelné ovládací prvky.

Technologie POWERPLAY
Myš G502 X LIGHTSPEED je kompatibilní s technologií POWERPLAY. Zůstává stále nabitá, při nečinnosti i během hraní, díky našemu jedinečnému řešení bezdrátového nabíjení (prodává se samostatně). Už se nikdy nestarejte o výdrž baterie!