MW Computers

Logitech sluchátka s mikrofonem Zone Wireless Teams, EMEA, Graphite; 981-000854

Akční produkt Logitech sluchátka s mikrofonem Zone Wireless Teams, EMEA, Graphite; 981-000854 od známého předního výrobce Logitech máte možnost získat právě nyní na našich stránkách za mimořádně nízkou cenu! Stojí teď u nás 4 647 Kč.
EAN: 5099206088580
Logitech sluchátka s mikrofonem Zone Wireless Teams
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
4 647

Praktická náhlavní souprava navržená speciálně pro práci se sluchátky, a to téměř kdykoliv – doma, v kanceláři i v rušných call centrech!

Na co se můžete těšit?

  • aktivní potlačení hluku
  • sklopný vysoce citlivý mikrofon
  • Bluetooth
  • pohodlná konstrukce, která je i skládací

Aktivní potlačení okolního hluku
Řada pracovních úkolů vyžaduje klid a maximální soustředění, což může být někdy problém. Do kanceláře jsou slyšet hovory kolegů, doma může rušit televize či rádio od ostatních spolubydlících a v takovém call centru je šum na pozadí zcela běžnou praxí – proto je náhlavní souprava Zone Wireless vybavena funkcí aktivního potlačení okolního hluku, která Vám zajistí klid pro vaši práci a pro vaše soustředění.

Jasné a srozumitelné hovory
Sluchátka jsou vybavena sklopným mikrofonem s potlačením okolního šumu a hluku. Při telefonních a konferenčních hovorech izoluje tento mikrofon váš hlas od hluku okolo vás, takže všechny konverzace jsou jasné a srozumitelné. Sklopením mikrofonu dojde k jeho ztlumení.

Pohodlná konstrukce
Souprava Zone Wireless je navržena pro maximální možné pohodlí uživatelů. Silikonem vyztužený hlavový most je lehký a vyznačuje se pohodlným usazením na hlavě. Náušníky sluchátek jsou z měkké koženky. Jsou polstrované a prodyšné, díky čemuž se zamezí přehřátí uší. Navíc náušníky plní i pasivní funkci potlačení okolního zvuku.

Celá konstrukce sluchátek je pak skládací, takže je po sundání můžete snadno složit a uložit do šuplíku, kde nezaberou moc místa.

Podpora Bluetooth
Soupravu můžete bez potíží bezdrátově spárovat s počítačem, tabletem anebo smartphonem a s dalšími zařízeními vybavené technologií Bluetooth. Bezdrátový dosah 30 metrů zajišťuje svobodu pohybu a zároveň spolehlivost připojení.

Kompatibilní s řadou komunikačních aplikací
Souprava je všeobecně kompatibilní s běžnými aplikacemi pro volání napříč prakticky všemi platformami a operačními systémy.