MW Computers

Sennheiser SPORT True Wireless; 509299

Tento velmi žádaný kus Sennheiser SPORT True Wireless; 509299 od výrobce s mnohaletou tradicí Sennheiser jde sehnat právě teď v bezva akci! Akční cena již od 2 750 Kč.
EAN: 4260752330671
Sennheiser SPORT True Wireless; 509299
Ověřit dostupnost
Značka: Sennheiser
2 750

Sennheiser SPORT True Wireless
Nechte se při sportovních aktivitách, ať už jde o běh či posilování a další, motivovat k lepším výsledkům s oblíbenou hudbou. Ideálním řešením jsou bezdrátová sluchátka Sennheiser SPORT True Wireless, která excelují jak zvýšenou odolností IP54, abyste se o ně nemuseli bát, tak i zprostředkují úžasné zvukové zážitky viz podpora kodeku aptX nebo technologie TrueResponse pro intenzivní basovou složku a ekvalizér, který vám umožní vyladit si zvuk přesně podle vašeho vkusu. V kombinaci s pouzdrem navíc nabídnou výdrž až 27 hodin a originální jsou i technologií Adaptable Acoustic. Zvolit si totiž můžete mezi otevřenými/uzavřenými ušními adaptéry se speciálními režimy EQ, takže je na vás, zda chcete být naprosto izolováni od okolí, nebo mít naopak o dění okolo vás přehled.

Technologie TrueResponse

Ohromujících basů Sennheiser dosáhl nasazením technologie TrueResponse.

Ekvalizér

Sluchátka nabízí i ekvalizér prostřednictvím aplikace Smart Control pro nastavení zvuku přesně podle vašich preferencí.

Technologie Adaptable Acoustic

Přizpůsobit si akustický projev sluchátek můžete díky jedinečné funkci Adaptable Acoustic s možností výběru mezi otevřenými/uzavřenými ušními adaptéry a speciálními režimy EQ.

Přizpůsobení se situaci

Podle výběru ušních adaptérů se vám dostane různých zvukových vlastností. Můžete vědět o okolí, například když jdete běhat, nebo se nechat naprosto izolovat (například v posilovně) a soustředit se jen sami na sebe.

Skvěle padnou do každého ucha

V balení dostanete silikonové ušní adaptéry Adaptable Acoustic (velikosti S/M/L) i ušní nástavce (N, S1, S2, S3), takže sluchátka dokonale padnou do každého ucha a zprostředkují maximální pohodlí při poslechu oblíbené hudby.

Odolnost IP54

Garancí vysoké odolnosti je certifikace IP54 – sluchátka tak můžete využít například při sportu. Nevadí jim ani stříkající voda – tedy například déšť – nebo pot či písek.

Výdrž 27 hodin

Samotná sluchátka zvládnou hrát na nabití až 9 hodin. Když k tomu připočteme energii v nabíjecím pouzdře, lze se těšit na výdrž až 27 hodin!

Obsah balení

  • Sluchátka Sennheiser SPORT True Wireless
  • Ušní adaptéry Adaptable Acoustic (S/M/L)
  • Ušní nástavce (N, S1, S2, S3)
  • Pevné pouzdro s nabíjecím akumulátorem USB-C
  • Nabíjecí kabel
  • Návod