MW Computers

Sennheiser Momentum TWS 3, bílá; 509181

Oblíbený a akční produkt Sennheiser Momentum TWS 3, bílá; 509181 od oblíbené značky se zárukou kvality Sennheiser pohodlně získáte tady teď za nejnižší cenu! V akci za cenu 5 491 Kč.
EAN: 4260752330800
Sennheiser Momentum TWS 3
Ověřit dostupnost
Značka: Sennheiser
5 491

Sennheiser Momentum TWS 3
Hudbu v nejvyšší kvalitě si se skutečně bezdrátovými sluchátky Sennheiser Momentum True Wireless 3 užijete i na nejrušnějších místech, jako jsou například letiště, hromadná doprava nebo centra velkoměst. Disponují totiž špičkovou technologií Adaptive Noise Cancellation, která přizpůsobí potlačení hluku dění okolo vás, stejně tak je ale k dispozici i transparentní mód, takže není potřeba vyjímat sluchátka z uší, abyste mohli komunikovat s okolím. Na špičkové úrovni jsou pak i hands-free hovory díky třem mikrofonům s potlačením hluků.

Technologie TrueResponse

Ohromujících basů Sennheiser dosáhl nasazením technologie TrueResponse.

aptX

Na bezdrátový zvuk v nejvyšší kvalitě se můžete těšit díky podpoře kodeku aptX.

Ekvalizér

Sluchátka nabízí i ekvalizér pro nastavení zvuku přesně podle vašich preferencí.

Adaptivní potlačení hluku nové generace

Technologie adaptivního potlačení hluku nové generace automaticky optimalizuje úroveň potlačení hluku podle dění okolo vás, aby vás už absolutně nic nevyrušilo.

Transparentní mód

V transparentním módu můžete komunikovat s okolím, aniž by bylo nutné vyjímat sluchátka z uší, konverzace se k vám totiž dostane prostřednictvím integrovaných mikrofonů.

Absolutně jasné hovory

Sennheiser nasadil hned tři mikrofony s potlačením hluku na každém sluchátku, takže se můžete spolehnout na křišťálově čisté hands-free hovory.

Hlasoví asistenti

K dispozici je i stále oblíbenější hlasové ovládání díky podpoře hlasových asistentů z vašich telefonů.

Perfektně sednou do každého ucha

V balení dostanete silikonové ušní adaptéry (velikosti XS/S/M/L) i ušní nástavce (S/M/L), takže sluchátka dokonale padnou do každého ucha a zprostředkují maximální pohodlí při poslechu oblíbené hudby.

Odolnost dle IPX4

Garancí vysoké odolnosti je certifikace IPX4 – sluchátka tak můžete využít například při sportu. Nevadí jim ani stříkající voda – tedy například déšť.

Výdrž až 28 hodin

Samotná sluchátka zvládnou hrát na nabití až 7 hodin. Když k tomu připočteme energii v nabíjecím pouzdře, lze se těšit na výdrž až 28 hodin! Pouzdro navíc podporuje i bezdrátové doplnění energie s technologií Qi.

Aplikace Smart Control

Cestou k podrobnému nastavení sluchátek, včetně jejich přizpůsobení, je bezplatná aplikace pro mobilní telefony s operačními systémy Android a iOS. Nabídne například ekvalizér pro nastavení zvuku přesně podle vašich preferencí i možnost volby hlasových asistentů a nastavení ovládacích dotykových plošek samotných sluchátek + mnoho dalšího.

Obsah balení

  • Sluchátka Momentum True Wireless 3
  • Silikonové ušní adaptéry velikosti XS/S/M/L
  • Ušní nástavce S/M/L
  • Pevné pouzdro
  • USB-C nabíjecí kabel
  • Návod