MW Computers

Sennheiser CX Plus True Wireless, černá; 509188

Tento žádaný produkt Sennheiser CX Plus True Wireless, černá; 509188 od dodavatele kvalitních produktů Sennheiser můžete koupit právě nyní na našich stránkách za výhodnou cenu! V akci za cenu 3 415 Kč.
EAN: 4044155258035
Sennheiser CX Plus True Wireless
Ověřit dostupnost
Značka: Sennheiser
3 415

Bezdrátová sluchátka Sennheiser CX PLUS True Wireless zaujmou režimem pro větší bezpečí
Sennheiser CX PLUS True Wireless jsou bezdrátová sluchátka do uší, která mají dohromady čtyři vestavěné mikrofony. Disponují užitečnými funkcemi, jako jsou aktivní potlačení hluku nebo režim Transparent Hearing, kterými potěší nejednoho nadšeného hudebního fanouška.

  • Dlouhá výdrž baterie
  • Aktivní potlačení hluku
  • Velký rozsah frekvenční odezvy

Bezpečnost
Bezdrátová sluchátka do uší Sennheiser CX PLUS True Wireless disponují užitečným režimem Transparent Hearing. Díky němu se vaše cesta džunglí velkoměsta se sluchátky v uších stává bezpečnější. Transparent Hearing vám umožní soustředit se i na okolní zvuky, jako mohou být okolo projíždějící auta a podobné.

Pohodlí
Sennheiser CX PLUS True Wireless jsou bezdrátová sluchátka do uší, která nedělají kompromisy ani co se týče pohodlí. Při dlouhém poslechu hudby vás obvykle sluchátka mohou v uších tlačit, avšak model CX PLUS True Wireless má ergonomický design a přichází k vám se čtyřmi velikostmi špuntů.

Baterie
Bezdrátová sluchátka Sennheiser CX PLUS True Wireless z uší jen tak nevyndáte. Baterie sluchátek vydrží 8 hodin, dalších 16 hodin poslechu hudby získáte z nabíjecího pouzdra, což je dohromady až celý den, tak dlouho vám sluchátka budou na jedno nabítí sloužit.