MW Computers

Logitech Scribe; 960-001332

Oblíbený produkt Logitech Scribe; 960-001332 originál od výrobce Logitech k dostání zde teď právě za nejnižší cenu. Ve skvělé akci za 29 860 Kč.
EAN: 097855165893
Logitech Scribe; 960-001332
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
29 860

Logitech Scribe
Konferenční kamera Logitech Scribe v bílém provedení poslouží při pracovních i vzdělávacích videohovorech pro snímání učiva a prezentací z tabule. Obsah snímá ve výborné kvalitě a jednoduché ovládání umožní dotykový ovladač. Je řízená umělou inteligencí a využít ji můžete pro služby jako Microsoft Teams, Rooms, Zoom Rooms a jiné.

Zapojte se do moderního způsobu vzdělávání

Společnost Logitech přináší konferenční kameru Scribe za účelem moderního vzdělávání a způsobu sdílení informací, ať už se studenty nebo zaměstnanci firem. Její bílý design skvěle zapadne do každého prostředí. Přináší nejen inovativní ovládání za pomoci dotykového ovladače, ale také praktické funkce, které vylepší sdílení obsahu a vy se tak můžete plně soustředit na prezentace.

Řízená umělou inteligencí

Bez rozptýlení – integrovaná umělá inteligence kamery nabízí funkci odstranění, čímž účastníkům vzdělávání umožní vidět na tabuli skrze prezentujícího. Vylepšená viditelnost a čtení sdíleného obsahu – kamera Scribe automaticky vylepšuje barvu i kontrast zvýrazňovačů na tabuli, díky čemuž usnadňuje čtení textů a náčrtů. Rychlé poznámky – kamera využívá členění obrazu na části za účelem rozpoznání a zobrazení dalšího obsahu, jako jsou například rychlé poznámky.

Precizní a praktické zpracování

Dodaná instalační sada, která je součástí balení, poslouží k upevnění kamery na různé typy povrchu stěny. Samotný design kamery Scribe přináší praktické zpracování v podání úhledného organizéru kabelů.

Obsah balení

  • Kamera
  • Tlačítko pro sdílení
  • Adaptér vysílače
  • Zdroj napájení (100-240 V) se sadou mezinárodních adaptérů
  • 2× 5metrový kabel kategorie 5e
  • Instalační sada kamery