MW Computers

Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED; 920-009503

Velmi oblíbený výrobek Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED; 920-009503 od značky se skvělou pověstí Logitech seženete aktuálně na webu za výborné peníze! Produkt koupíte teď u nás za 4 509 Kč.
EAN: 5099206088825
Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED; 920-009503
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
4 509

Odolné zpracování
Herní bezdrátová klávesnice Logitech G915 Lightspeed Tenkeyless Wireless má pevnou a odolnou hliníkovou konstrukci. Tenké zpracování profilu klade důraz na co nejvyšší herní výkon, komfortní používání a profesionální funkce.

Lightsync RGB podsvícení
Přizpůsobte si uživatelské prostředí klávesnice tak, aby odpovídalo vašim požadavkům. Lightsync RGB podsvícení můžete pomocí softwaru Logitech Gaming Software aplikovat nejen na klávesnici, ale i další herní příslušenství, jako například myš, headset či reproduktory. Můžete si vytvořit své vlastní pokročilé animační efekty a převzít tak kontrolu nad osvětlením a hrou.

Mechanické spínače GL Tactile
Klávesy jsou umístěny na nízkoprofilových mechanických spínačích GL Tactile, které se vyznačují jemnou odezvou v okamžiku aktivace, takže získáte okamžitou zpětnou vazbu. Oceníte je při soutěžním hraní her nebo při FPS hrách.

Pravé herní nasazení
Pomocí kláves FN + (F1 až F12) můžete ovládat média, osvětlení, přepínat herní režimy a jiné. Dále disponuje funkcí Anti-ghosting, která umožní stlačování více kláves najednou bez opožděných reakcí. Klávesnici s programovatelnými klávesami můžete upravovat pomocí softwaru Logitech G HUB.

Jednoduché možnosti ovládání
Integrované ovládací prvky přímo v klávesnici budete mít na dosah ruky. Rychlým způsobem upravíte hlasitost, přehrávání a pozastavení hudby či videa. Kromě toho máte k dispozici tlačítka pro možnosti bezdrátového připojení.

Bezdrátové připojení
Připojte herní klávesnici Logitech G915 bezdrátově pomocí Bluetooth, nebo prostřednictvím výkonné a rychlé technologie Ligthspeed. Ta se postará o rychlou 1ms odezvu. Pro Lightspeed konektivitu poslouží USB přijímač. Pomocí příslušných tlačítek můžete jednoduše přepínat mezi možnostmi bezdrátového připojení dle aktuálního uživatelského nasazení.