MW Computers

Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard; 920-009392

Tento diskontní kus Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard; 920-009392 od naší známé značky Logitech jednoduše můžete sehnat na našich stránkách teď právě za výhodnou cenu. Za bezkonkureční cenu 2 551 Kč.
EAN: 5099206086425
Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard; 920-009392
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
2 551

Logitech Logitech G Pro se spínači GX Blue
Tenký design, sofistikované provedení, pokročilé funkce. To je nová klávesnice Logitech G Pro, která je vybavena stylovým podsvícením LIGHTSYNC RGB a spínači GX Blue. Ponořte se do herního světa bez omezení s touto jedinečnou mechanickou klávesnicí.

  • Navržena pro vysokorychlostní hraní
  • Mechanické spínače GX Blue
  • Inteligentní RGB podsvícení
  • Funkce snímání až 26 kláves najednou

GX Blue spínače
Klávesnice disponuje mechanickými spínači GX Blue s vysokou životností. Můžete těšit na bleskovou odezvu po každém stisku klávesy, nejen při hře, ale i při standardní práci s klávesnicí.

Prozáří váš herní svět
Jednotlivé klávesy klávesnice jsou plně přizpůsobitelné. Vybírat můžtete z palety přibližně 16,8 mil. barev. Vytvářejte vlastní animace nebo si vyberte z předvolených efektů. Díky technologii LIGHTSYNC je podsvícení řízeno hrami, zvukem nebo obsahem obrazovky – výsledkem je ten nejintenzivnější zážitek při využití barevného spektra RGB.

Dokáže snímat až 26 kláves najednou
Používáte při her složité pohyby? Pak potřebujete tuto klávesnici. Dokáže totiž snímat až 26 kláves najednou, a to včetně modifikačních kláves (Control, Shift, Alt). Je jedno, v jakém pořadí je zmáčknete. Výsledek bude přesně takový, jaký jste zamýšleli.

Bez numerické klávesnice
Numerickou klávesnici už spousta lidí nepotřebuje. Je to jen o zvyku a všichni vám potvrdí, že klávesnice bez ní je mnohem lepší na cestování, tedy především k notebooku. Případně pro ty, kdo mají malý stůl a potřebují, aby se jim vedle klávesnice vešla i myš.