MW Computers

LG SP8YA; 35056273

Tento akční a ve slevě výrobek LG SP8YA; 35056273 od značky s dlouholetou tradicí LG máte možnost najít právě zde trvale výhodně! Produkt koupíte teď u nás za 9 339 Kč.
EAN: 8806091257765
LG SP8YA; 35056273
Ověřit dostupnost
Značka: LG
9 339

Špičková technologie pro ten nejlepší zvuk

Zažijte tu nejlepší zábavu a maximalizujte svůj hudební a filmový zážitek s televizory LG ve spojení se soundbarem SP8YA, jenž vám díky bluetooth připojení poskytne výkonný bezdrátový audio systém s exkluzivním procesorem DSP britské společnosti Meridian. Zajistí vám opravdu vysoké rozlišení zvuku a ladění na míru, ať už budete poslouchat cokoliv a v jakémkoliv prostředí. Soundbar s 3.1.2kanálovým zvukem o celkovém výkonu 440 W, kde výkon subwooferu činí 220 W, vám poskytne prvotřídní zvuk s frekvencí 96 kHz a hloubkou 24 bitů.

Maximální využití LG TV díky soundbaru
Soundbar LG SP8YA je ideální pro spolupráci s procesorem LG TV a disponuje technologií AI Sound Pro automaticky analyzující zvukový obsah. Využívá inteligentní algoritmus pro optimalizovaný výsledek podle toho, co budete mít zrovna na programu, ať už to bude film, hudba nebo pořádné herní utkání, kterému dodají atmosféru silné basy ze subwooferu. To oceníte zejména u závodů aut nebo při střelbě. Propojitelnost u soundbaru skvěle zajistí bluetooth, USB, HDMI vstup/výstup a optický vstup/výstup.

Křišťálově čistý a živý zvuk
Nechte se vtáhnout do děje prostorovým zvukem soundbaru LG SP8YA díky technologii Dolby Atmos a DTS:X. Výhodou je také bezproblémová synchronizace obsahu v rozlišení 4K, HDR a Dolby Vision, a tak zažijete opravdovou kvalitu obrazu i zvuku. Soundbar lze ovládat pomocí dálkového ovladače vaší LG televize. Snadno a rychle jej zapnete, změníte hlasitost, přepnete zvukové režimy nebo můžete využít ovládání prostřednictvím Android a iOS aplikace.