MW Computers

Yenkee YSP 1002 RGB; 45022453

Tento kvalitní a levný produkt Yenkee YSP 1002 RGB; 45022453 od odblíbeného výrobce YENKEE seženete momentálně v naši nabídce za nejnižší cenu! Teď v akci 699 Kč.
EAN: 8590669349739
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: YENKEE
699

Skvělý zvuk a nastavitelné basy
SPARK je soundbar s technologií Bluetooth, který se vyznačuje tenkým a elegantním designem, takže je dokonalým doplňkem každé herní sestavy nebo hudebního systému.

Jeho kompaktní rozměry umožňují snadné umístění pod monitor nebo na polici, aniž by zabíral příliš mnoho místa, a přitom poskytuje maximální kvalitu zvuku pro pohlcující herní a hudební zážitek. Díky dotykovému přepínači RGB a 13 různým režimům RGB dodává SPARK vašemu nastavení další úroveň vzrušení a přizpůsobení, zatímco funkce nastavení BASS umožňuje vyladit zvuk podle vašich preferencí.

SPARK je navržen s uživatelsky přívětivými funkcemi, které usnadňují jeho používání. Knoflík pro ovládání hlasitosti umožňuje reproduktor zapínat a vypínat a upravovat hlasitost podle potřeby. Zóna nulové hlasitosti je praktická funkce, která vám umožní rychle reproduktor ztlumit, aniž byste jej museli vypínat. SPARK je všestranný a nabízí více provozních režimů.

Klepnutím na přepínač režimů můžete snadno přepínat mezi režimy USB a Bluetooth. V režimu USB reproduktor přehrává zvuk z připojených zařízení USB a v režimu Bluetooth přehrává zvuk z libovolného zařízení podporujícího technologii Bluetooth. Reproduktor také nabízí čtyři různé úrovně basů, které můžete nastavit pomocí dotykového přepínače RGB nebo dotykového přepínače režimů. SPARK je elegantní a stylový doplněk každé herní sestavy.

Díky kompaktnímu designu a hmotnosti jej lze snadno přenášet a umístit, kamkoli potřebujete. Bluetooth verze 5.2 reproduktoru zajišťuje stabilní a spolehlivé připojení k vašim zařízením, zatímco vstupní rozhraní USB A – 5V poskytuje pohodlný zdroj napájení. Celkově je SPARK působivý herní soundbar, který poskytuje vynikající kvalitu zvuku a vzrušující světelné efekty RGB.