MW Computers

Vystaveno – Philco PCD 3132 NFX ; Vystaveno- 40039047

Velmi prodávaný produkt Vystaveno - Philco PCD 3132 NFX ; Vystaveno- 40039047 od známé společnosti Philco snadno můžete pořídit právě teď u nás opravdu levně. V současnosti za 9 999 Kč.
EAN: 8590669248391
Vystaveno - Philco PCD 3132 NFX ; Vystaveno- 40039047
Ověřit dostupnost
Značka: Philco
9 999

Konec odmrazování a energetickým ztrátám
Kombinovaná chladnička Philco PCD 3132 NFX o objemu 313 litrů zajistí úsporný neměnný provoz díky beznámrazové technologii Double NoFrost. Ta pomocí dvou nezávislých okruhů a ventilátorů zajistí, že se na stěnách nebude usazovat led. Tento systém snižuje energetické ztráty, ke kterým dochází při námraze chladicího zařízení. Tato pokroková technologie na rozdíl od jiných beznámrazových systémů nevysušuje potraviny.

Ideální podmínky i pro maso a ryby
I mrazicí část chladničky Philco PCD 3132 NFX bude spolehlivě fungovat díky modernímu systému FrostProtection. Ten zaručí bezproblémový provoz až do –15 °C okolní teploty. Co se vnitřního uzpůsobení týče, jistě oceníte praktické přihrádky FreshStore a Meat&Fish. Vy tak můžete bez obav uchovávat v ideálních podmínkách kromě ovoce a zeleniny i choulostivější potraviny jako ryby a maso vyžadující chladnější prostředí.

Chrání vaše potraviny
S lednicí Philco PCD 3132 NFX už nemusíte řešit nepříjemné zápachy linoucí se z otevřených dvířek. Integrovaný uhlíkový filtr MaxiFresh totiž dovolí uchovávat veškeré potraviny v interiéru lednice bez zápachu a bakterií. Spolu s antibakteriálním madlem a těsněním navíc přispívá ke zvýšené hygieně při uchovávání potravin.

Komfortní ovládání
K pohodlnému provozu dále přispěje i dotykový displej uvnitř chladničky, kde snadno nastavíte například úsporný režim Eco, snížíte spotřebu energie, nebo naprogramujete požadovanou teplotu. Velkou výhodou je i nulový náběh dveří, který umožňuje, aby dveře při otevření v úhlu 90° nenabíhaly. Můžete ji tak klidně postavit co nejblíže ke stěně.