MW Computers

Verbatim MicroSDXC karta 256GB Premium, U1 + adaptér 44087; 44087

Tento velmi žádaný produkt Verbatim MicroSDXC karta 256GB Premium, U1 + adaptér 44087; 44087 od skvělého a známého výrobce Verbatim můžete najít zrovna dnes za outletovou cenu! Nyní pořídíte za super cenu 747 Kč.
EAN: 023942440871
Verbatim MicroSDXC karta 256GB Premium
Ověřit dostupnost
Značka: Verbatim
747

Potřebujete zvětšit úložiště svého chytrého mobilního telefonu či tabletu? Hodilo by se vám víc místa na písničky v MP3 přehrávači? Anebo sháníte externí úložiště pro svou GPS navigaci, fotoaparát či videokameru? Ve všech zmíněných případech vám může skvěle posloužit paměťová karta Verbatim Premium, která vyniká neocenitelnou spolehlivostí, vysokými rychlostmi přenosu dat i skvělou kapacitou – vejde se na ni celkem 256 GB.

Jedná se o paměťovou kartu typu microSDXC, přičemž součástí balení je i praktický adaptér pro využití se čtečkami větších SD karet.

Čtení i zápis dat bez zbytečného čekání
Paměťovou microSD kartu Verbatim Premium oceníte i pro její vysoké přenosové rychlosti – čtení dat probíhá u tohoto média rychlostí až 90 MB/s a rychlost zápisu je minimálně 10 MB/s. Na základě toho je také karta zařazena do třídy 10.

Špičková odolnost
Tato paměťová karta si poradí i s hrubším zacházením. Může se totiž pochlubit skvělou odolností vůči vodě, nárazům i extrémním teplotám.

Klíčové vlastnosti:
Paměťová karta typu microSDXC
Štědrá kapacita 256 GB
Univerzální využití (v chytrých telefonech, fotoaparátech, kamerách, tabletech…)
Parádní přenosové rychlosti (čtení až 90 MB/s, zápis min. 10 MB/s)
Skvělá odolnost vůči vodě, nárazům a extrémním teplotám
Adaptér pro využití se čtečkami SD karet v základním balení