MW Computers

Verbatim Flash Disk 32GB Store ‚n‘ Stay Nano, USB 3.0 98710; 98710

Tento velmi žádaný produkt Verbatim Flash Disk 32GB Store 'n' Stay Nano, USB 3.0 98710; 98710 od populárního výrobce Verbatim můžete najít momentálně na webu ve výhodné akci! Aktuálně za 202 Kč.
EAN: 023942987109
Verbatim Flash Disk 32GB Store 'n' Stay Nano
Ověřit dostupnost
Značka: Verbatim
202

Verbatim Store ‚n‘ Stay Nano, 32 GB
Kompaktní a lehký flashdisk od společnosti Verbatim vám snadno rozšíří kapacitu notebooku nebo počítače. Výborně se hodí k přenášení dokumentů a souborů mezi dvěma zařízeními, např. když potřebujete do školy či do práce vytisknout dokumenty v tiskárně. Nabízí kapacitu 32 GB, takže na flashdisk uložíte i větší množství dat nebo velké soubory jako filmy a hry. Rozhraní USB 3.0 umožní číst data rychlostí až 80 MB/s a zapisovat rychlostí 25 MB/s. Funkce Plug & Play se postará o vysokou kompatibilitu a snadné používání na různých zařízeních, protože flashdisk nemusíte nikdy komplikovaně nastavovat a instalovat.

Klíčové vlastnosti:
Kompaktní design ideální k použití v malých prostorech
Kapacita 32 GB zajistí dostatek místa na uložení souborů i dokumentů
Připojení přes USB 3.0 s podporou vysokých rychlostí
Bezstarostné čtení i zápis s rychlostmi 80 MB/s a 25 MB/s
Ihned připravený k použití bez dodatečných instalací

Kompaktní flashdisk můžete nechat připojený v zařízení, aniž by vám překážel.

Vysoká kompatibilita
Flashdisk můžete zapojit nejen do počítačů a notebooků, ale také do televizorů, přehrávačů či autorádií. Nemusíte ho instalovat ani nastavovat, stačí jej pouze připojit do volného USB portu. U počítačů si rozumí s OS Windows, macOS i Linux.

Kompaktní design
Zařízení na první pohled zaujme svým kompaktním designem. Po zapojení do USB vyčnívá pouze 5 mm, takže se výborně hodí i do menších prostor, např. pokud ho zapojujete vzadu k televizi nebo počítači.

Velká kapacita
Kapacita 32 GB vám nabídne dostatek prostoru na uložení všech dokumentů a souborů. Můžete si zálohovat fotografie z telefonu a mít jistotu, že o ně nepřijdete.