MW Computers

Verbatim DVD/CD Externí mechanika, USB 2.0, černá, bez SW NERO, 53504; 53504

Hodně oblíbený výrobek Verbatim DVD/CD Externí mechanika, USB 2.0, černá, bez SW NERO, 53504; 53504 od dodavatele zboží Verbatim jde nakoupit momentálně na našich stránkách výhodně. Zrovna teď v akci za 673 Kč.
EAN: 023942535041
Verbatim DVD/CD Externí mechanika
Ověřit dostupnost
Značka: Verbatim
673

Verbatim Slimline, USB 2.0
DVD disky patří mezi oblíbená média pro archivaci cenných dat, a to hlavně díky jejich formátu, široké kompatibilitě, vysoké kapacitě a dlouhé životnosti. Stále více výrobců notebooků se však uchyluje k vynechávání optické jednotky, aby tak docílili tenké konstrukce u svých modelů. Firma Verbatim vám nabízí řešení v podobě této externí DVD Slimline vypalovačky.

Snadná záloha dat
Pokud vlastníte notebook bez DVD vypalovačky, je Verbatim Slimline přesně to, co potřebujete. Používat ho můžete k vytváření záloh všech důležitých souborů, které nechcete ztratit, například fotografií, rodinných videí nebo třeba důležitých dokumentů. Externí DVD vypalovačka je napájena pomocí USB portu pomocí USB kabelu ve tvaru Y nebo z externího napájecího zdroje. Je jen o něco málo větší než DVD disk, snadno ji tak můžete nosit všude s sebou.