MW Computers

Swissten Raptor Diamond ultra Clear 3D temperované sklo Oukitel WP15 černé; 84501769

Tento nejprodávanější výrobek Swissten Raptor Diamond ultra Clear 3D temperované sklo Oukitel WP15 černé; 84501769 od dodavatele s dobrým jménem Swissten můžete najít právě zde se slevou. Levně za cenu 276 Kč.
EAN: 8595217482234
Swissten Raptor Diamond ultra Clear 3D temperované sklo Oukitel WP15 černé; 84501769
Ověřit dostupnost
Značka: Swissten
276

Swissten Raptor Diamond ultra Clear 3D temperované sklo Oukitel WP15
Ochranné temperované sklo s velkou pevností ochrání displej smartphonu proti poškrábání a menším až středním pádům. Okraj skla má extrémně tvrzené zaoblené hrany, díky nimž se výrazně zvýší odolnost při pádu smartphonu na hranu displeje, ale také se prodlouží i životnost samotného skla.

Čirá průhlednost

Sklo Swissten Raptor vyniká čirou průhledností, která nijak neovlivní zobrazování barev displeje. Díky této vlastnosti je display viditelný a čitelný jak v noci, tak i na slunci. Čirost skla oceňují zákazníci i při focení selfie, kdy sklo fotky nijak nezkresluje a uživateli umožní si pořídit selfie s přáteli v maximální kvalitě.

Case Friendly

Sklo je z kategorie „CASE FRIENDLY“. Právě díky této vlastnosti se dá kombinovat s většinou pouzder, aniž by se nadzvedávalo a tvořily se nepříjemné bubliny po okrajích. V kombinaci s ultratenkým designem sklo zachová atraktivitu smartphonu.

Vylepšená oleofobní vrstva

Tvrzené sklo disponuje vylepšenou oleofobní vrstvou, díky níž se při používání smartphonu výrazně omezí zanechávání otisků prstů na displeji a ten je tak daleko čistší a obraz ostřejší.

Snadné lepení s vrstvou ESD

ESD (Electrostatic discharge) je nejlepší plně přilnavý povlak, který nepřitahuje prach z okolí. Povlak usnadňuje a urychluje proces instalace a také snižuje pravděpodobnost výskytu prachu a jiných drobných prvků mezi sklem a displejem. Součástí balení skla Swissten Raptor je i sada pro snadnou aplikaci skla na smartphone. Vlhký hadřík pro odmaštění a zbavení nečistot z displeje spolu se suchým hadříkem displej vyčistí a připraví snadné nalepení. Samolepky pro odstranění prachových částic v případě, že by se dostaly pod lepené sklo. Díky lepící vrstvě ESD skla Swissten Raptor a čístící sadě se daří sklo nalepit krásně bez bublin. Silikonová lepící vrstva sníží viditelnost případných škrábanců na použitém smartphonu a protože je nanesená po celé ploše skla, zachová citlivost ovládání smartphonu.