MW Computers

Status BVP130; STA 6600158

Tento diskontní výrobek Status BVP130; STA 6600158 s pečetí kvality od značky Status máte možnost sehnat zrovna za rozumné peníze. Cena již od 642 Kč.
EAN: 3831091709209
Status BVP130; STA 6600158
Ověřit dostupnost
Značka: Status
642

Zachraňte až 92 kilogramů potravin ročně

Věděli jste, že průměrný Evropan vyhodí ročně až 92 kilogramů potravin, což představuje cca 8500 korun ve vašem odpadkovém koši? Vakuováním však můžete snížit toto číslo až čtyřnásobně. Myslete ekonomicky a nechte se vtáhnout do světa vakuovacích boxů, přístrojů a originálních vychytávek od slovinské společnosti Status, které na trhu nemají konkurenci.

 

Status

Trik je v odstranění nadbytečného kyslíku

Uskladnění pečiva, obědů, zavařenin, nedojedených zbytků či nedopitého vína je s produkty značky Status hračka. Odstraněním kyslíku pomocí mechanické nebo elektrické pumpy vytvoříte vakuum, díky kterému zabezpečíte podmínky pro dlouhodobé skladování potravin. Vakuovat můžete maso, zeleninu, ryby, sýry, ovoce, těstoviny, kávu, nápoje a mnohem více. Stačí si jen vybrat ten správný přístroj.
 

 

Status

 

Status

Odsajte vzduch spolehlivě jedním stiskem?

Elektrická vakuová pumpa je určena pro 100% odsátí nadbytečného vzduchu nejen ve všech Status boxech a džbánech, ale i v ostatních systémech využívajících vakuové zátky či kliky. Pro odsátí vzduchu jednoduše umístěte pumpu na silikonovou zátku a stiskněte tlačítko. Proces vakuování je signalizován střídavým červeným a zeleným světlem, které se po úspěšném odsátí vzduchu vypne. Tímto způsobem jsou potraviny zavakuované během několika vteřin.
 

Kompaktní rozměr a jednoduché nabíjení

Elektrická vakuová pumpa je navržena tak, aby se vešla do každého šuplíku, poličky, nebo dokonce kabelky. Kompaktní rozměry nabízejí možnost rychlého vakuování opravdu kdekoliv – doma, na cestách nebo v práci. Navíc, díky nabíjení pomocí micro USB / USB2.0. kabelu odpadává nutnost dokupovat a měnit baterie, což ušetří starosti nejen vám, ale i životnímu prostředí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obsah balení:

  • elektrická vakuová pumpa, nabíjecí kabel (micro USB/ USB2.0)

Materiál:

  • ABS plast bez BPA, silikon
  • Tlak vakua 300 mbar
  • Doba nabíjení 2 – 4 hodiny
  • Vestavěná baterie:Lithium-iontová (Li-ion) 3,7 V, 800 mAh
  • Kontrolka – během provozu střídavě bliká červeným a zeleným světlem. Vývěva se automaticky vypne, když podtlak v nádobě dosáhne nastavené hodnoty.
  • Rozměry výrobku: 5,5 x 5,5 x 11 cm
  • Hmotnost: 0,28 kg