MW Computers

Philco PLWDSI 86 KING; 40041416

Žádaný produkt Philco PLWDSI 86 KING; 40041416 originál od výrobce Philco jednoduše naleznete zde teď právě napořád výhodně. Produkt nakoupíte teď u nás za 13 499 Kč.
EAN: 8590669291571
Philco PLWDSI 86 KING; 40041416
Ověřit dostupnost
Značka: Philco
13 499

PHILCO PLWDSI 86 KING
SLIM předem plněná pračka se sušičkou PLWDSI86 King, která vypere až 8 kg, vysuší až 6 kg prádla, je v energetické třídě B/E. S možností až 1500 otáček za minutu při odstřeďování, má hloubku pouhých 48 cm. Parní program SpaCare pro vyšší účinnost praní, ničící bakterie a alergeny. Invertorový motor s 10letou zárukou, program 1hodina praní a sušení, který během hodiny vypere i vysuší menší množství prádla a Crystal buben, jenž napomáhá dokonalému výsledku praní a zároveň snižuje mechanické poškození prádla. Díky množstevní automatice pračka optimalizuje spotřebu energií podle množství a druhu prané textilie. Je vybavena funkcí Můj program, který umožňuje trvalé uložení nejčastěji používaného programu s Vámi předdefinovanými parametry, a funkcí Špinavé jenž zvýší účinnost praní, pokud perete více znečištěné prádlo. Pračka disponuje přehledným ovládacím panelem v češtině, dětským zámkem, odloženým startem praní a signalizací konece pracího programu.

Můj program Díky funkci SpaCare pronikne pára před hlavním praním hluboko do tkaniny a důkladně skvrny namočí. Zároveň zničí až 99,9 % alergenů a bakterií.

Invertorový motor se zárukou 10 let je technologickou špičkou v konstrukci motorů, která představuje úsporný a tišší provoz s dlouhou životností.

Díky své speciální struktuře povrchu, konstrukci unašeče a tvarování vnitřního skla dvířek buben Crystal zásadně snižuje mechanické poškození prádla a prodlužuje jeho životnost.

Umožňuje trvalé nastavení nejvíce používaného programu ve všech jeho parametrech od teploty praní po počet otáček při odstřeďování a jeho následné uložení jako Můj program.

Díky množstevní automatice pračka optimalizuje spotřebu vody a elektrické energie podle množství a druhu prané textilie tak, aby nejen uspořila vaše peníze, ale zároveň bylo prádlo dokonale vyprané.

Funkce Špinavé zvýší účinnost praní, perete-li mírně, středně nebo extra zašpiněné prádlo. Pračky Philco King přizpůsobí parametry programu, aby bylo vše dokonale vypráno.