MW Computers

Logitech StreamCam C980; 288595

Výjimečný produkt Logitech StreamCam C980; 288595 od přední značky Logitech můžete pořídit aktuálně za příznivou cenu! Zboží pořídíte teď u nás za 3 640 Kč.
EAN: 5099206087682
Logitech StreamCam C980; 288595
Ověřit dostupnost
Značka: Logitech
3 640

VYSÍLEJTE SAMI
Povyšte svůj obsah na novou úroveň a sdílejte svou zálibu pomocí kamery Logitech StreamCam. Tato kamera je díky dokonalé kvalitě obrazu, duálním mikrofonům směřujícím dopředu, univerzálním možnostem upevnění a připojení USB-C ideální pro vysílání na vaše oblíbené streamovací platformy – vše, co musíte udělat, je být sami sebou!

VÝKONNÁ KOMBINACE
Kamera Logitech StreamCam je ještě výkonnější při použití s Logitech Capture. Aplikace Capture umožní využití dalších funkcí kamery StreamCam, které automatizují expozici, zaměřování, stabilizaci a další, takže se můžete soustředit na vytváření co nejlepšího obsahu.

STREAMUJTE REALISTICKÁ VIDEA S 60 FPS
Už vás nebaví vypadat tak trochu nevýrazně? Streamujte a nahrávejte atraktivní, realistická videa, která jsou plynulá a plná ostrých detailů v rozlišení Full HD 1080p při 60 snímcích za sekundu.

CHYTRÁ FUNKCE AUTOFOCUS A EXPOZICE
Přestaňte ztrácet zaostření uprostřed streamů a videí. Funkce sledování tváře s AI technologií poskytuje přesné zaostření a expozici bez ohledu na to, kde se nacházíte. Automatická expozice je jemně vyladěná, takže budete vypadat výborně v různých světelných podmínkách.

VERTIKÁLNÍ OBRAZ S ROZLIŠENÍM FULL HD
Tato funkce umožní kameře StreamCam okamžitý přechod do režimu na výšku. Vychutnejte si rozlišení Full HD ve formátu 9:16 – ideální pro příběhy na sítích Instagram a Facebook.

UNIVERZÁLNÍ MOŽNOSTI UPEVNĚNÍ
Díky flexibilním možnostem upevnění můžete streamovat nebo natáčet vždy z toho nejlepšího úhlu. Držák na monitor lze naklápět a posouvat, nebo jej můžete dokonce připevnit na stativ. Vestavěná elektronická stabilizace obrazu omezuje chvění kamery při náhodných nárazech nebo pohybu.

PŘIPOJENÍ PROSTŘEDNICTVÍM USB-C
Standard pro rychlé a spolehlivé připojení – kamera StreamCam využívá rozhraní USB typu C k zajištění efektivních přenosových rychlostí videa. Kompatibilní s Windows 10 a macOS 10.14 a vyšším.

CHYTRÉ AUTOMATICKÉ ZAMĚŘOVÁNÍ
Kamera StreamCam využívá Logitech Capture, aby vás automaticky zabírala zepředu a uprostřed ve všech vašich streamech a videích.

PRVOTŘÍDNÍ PODÁNÍ ZVUKU
Vaše publikum si vychutná autentičtější a živější zvuk, ať už budete zpívat písničku nebo sdílet zábavný příběh, díky duálním mikrofonům směřujícím dopředu.

PODPORA OBS, XSPLIT A STREAMLABS
Kamera Logitech StreamCam je optimalizována pro systémy Open Broadcaster Software (OBS), XSplit a Streamlabs, díky čemuž můžete snadno streamovat na sítích Twitch, YouTube a dalších platformách.