MW Computers

Lamart tlakový hrnec 6l PRESSION LTDSD6; 42000589

Kvalitní a levný produkt Lamart tlakový hrnec 6l PRESSION LTDSD6; 42000589 od výrobce s mnohaletou tradicí Lamart získáte na našich stránkách teď za báječnou cenu! Stojí teď u nás 1 990 Kč.
EAN: 8590669129201
Lamart tlakový hrnec 6l PRESSION LTDSD6; 42000589
Ověřit dostupnost
Značka: Lamart
1 990
  • Tlakový hrnec 6l PRESSION je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli 18/10 a velmi odolného plastu. Snadná manipulaceotevření víka tlačítky jen jednou rukou. Díky snadné regulaci tlaku lze připravit pokrmy velmi šetrně, rychle a chutně. Díky svému masivnímu sendvičovému dnu se nemusítě bát nerovnoměrného prohřívání. Díky těmto všem vlastnostem je vařením s ním zdravéa rychlé.

  • Tlakový hrnec je vybaven indikátorem tlaku, bezpečnostním ventilem, pojistkou proti přetlaku a masivními držadly pro snadnou manipulaci.Tlakový hrnec je určen pro všechny typy sporáků včetně indukčního. Snadná manipulace, údržba a čištění 5 let záruka.

Piere Lamart

  • Francie je svým kulinářstvím proslulá a nachází se v ní bezpočet hospůdek, z nichž vzešla kuchařská elita a pozoruhodné množství michelinských hvězd.

  • Uprostřed jedné z proslulých oblastí Bretagne, na úrodném pobřeží Atlantského oceánu, najdete malou rodinnou restauraci, kde za svého života působil šéfkuchař Piere Lamart. Dobrosrdečný, usměvavý frantík, který byl srdcem a duší malé rodinné brasserie a pro všechny v okolí byl typický pro svou neodmyslitelnou pruhovanou zástěru, jež každý den oblékal přes svůj kuchařský rondon.

  • Celé jeho tajemství spočívalo v pohostinnosti, přístupu ke svým zákazníkům a radosti, jež se promítala do všeho, co dělal. Řada kuchyňského nádobí Lamart by Piere Lamart byla inspirována zkušenostmi a hravým přístupem k vaření tohoto jedinečného kuchařského profesionála.