MW Computers

Hama Fit Watch 5910, černá; 178606

Kvalitní a žádaný produkt Hama Fit Watch 5910, černá; 178606 od populárního výrobce Hama seženete nyní levně. V akci za 1 337 Kč.
EAN: 4047443455895
Hama Fit Watch 5910
Ověřit dostupnost
Značka: Hama
1 337

Hama Fit Watch 5910
Elegantní chytré hodinky nabízí 1,3″ barevný displej pro rychlý přehled všech funkcí. Kromě měření denních aktivit disponují také nepřetržitým měřením tepové frekvence, funkcí analýzy spánku, krokoměrem, měřením ušlé vzdálenosti či spálených kalorií. K dispozici je také 14 sportovních režimů, z nichž 8 si můžete uložit do hodinek pro rychlý výběr. Samozřejmostí je technologie Bluetooth pro propojení s mobilním telefonem. Nechybí tak ani upozornění na zprávy, emaily, připomínky či hovory pomocí vibrací a zobrazením na displeji. Pro přesné zaznamenávání trasy i bez nutnosti připojení k chytrému telefonu jsou hodinky vybaveny GPS čipem. Díky baterii s kapacitou 210 mAh vydrží při běžném používání až 6 dní. Nabíjení je realizováno skrze magnetickou nabíječku.

Hama Fit Watch 5910 – fitness trenér ve formě hodinek
Zařízení Hama Fit Watch 5910 v sobě kombinují fitness náramek, smartwatch i běžecké hodinky. Získejte novou motivaci pozvednout své každodenní i sportovní aktivit na novou úroveň, zlepšete kondici i životní styl. Chytré hodinky Hama Fit Watch 5910 jsou pro vás ideálním tréninkovým parťákem. Současně s nimi nepromeškáte žádné důležité notifikace z vašeho smartphonu.

GPS na každém kroku
Sledujte každý metr i bez smartphonu. Chytré hodinky Hama Fit Watch 5910 s integrovanou GPS vypočítají tréninkovou trasu, takže si běh nebo projížďku na kole na nové cyklostezce užijete přesně podle svých možností a požadavků. Díky preciznímu sledování můžete zvýšit intenzitu cvičení a s každým dalším kilometrem zlepšovat svoji kondici. Buďte v obraze na každém kroku i během sportu. Všechny důležité informace, jako jsou zprávy, hovory apod., zobrazíte na displeji a díky vibracím budete vědět o každé novince i během chůze, běhu a dalším cvičení.

Tuto funkci oceníte i při práci v kanceláři a telefon můžete klidně nechat zastrčený v kapse. Samozřejmostí je odolná konstrukce se stupněm krytí IP68. Díky tomu jsou chytré hodinky Hama Fit Watch 5910 vhodné i do deštivého počasí, pro vodní sporty nebo řádění na sněhu. Informace vám zprostředkuje 1.3palcový dotykový LCD displej, se kterým máte přehled o aktivitách a je dobře čitelný i na slunci.

Podrobné sledování aktivit
Smartwatch Hama Fit Watch 5910 nabízí rozmanité funkce pro každodenní aktivity i sport. Umí počítat kroky, spálené kalorie, měřit kvalitu spánku a nechybí ani monitoring srdečního tepu. Disponuje 14 sportovními režimy pro rozmanité disciplíny, ze kterých si vyberete tu svoji oblíbenou. Pro komplexní sledování naměřených dat tento model podporuje aplikace Apple Health, Google Fit, Strava nebo Hama FIT Pro.

Výbava
Bluetooth 5.0, GPS, notifikace (hovory, SMS, e-mail…), budík s vibracemi, monitoring srdečního tepu, monitoring spánku, režim nerušit, stopky, časovač, krokoměr, spálené kalorie, upozornění na neaktivitu, 14 sportovních režimů, ovládání hudby, zobrazení počasí, sledování menstruačního cyklu, funkce najít telefon, aplikace Apple Health, Google Fit, Strava nebo Hama FIT Pro