MW Computers

AMD Radeon PRO W6400/4GB/GDDR6; 100-506189

Akční produkt AMD Radeon PRO W6400/4GB/GDDR6; 100-506189 značky AMD jednoduše můžete pořídit na našich stránkách teď právě pořád výhodně! Výhodně teď u nás za 5 963 Kč.
EAN: 0727419314008
AMD Radeon PRO W6400/4GB/GDDR6; 100-506189
Ověřit dostupnost
Značka: AMD
5 963

AMD Radeon Pro W6400
Pracujte současně na grafických i aritmetických projektech se standardně vysokým výkonem a pokročilými funkcemi cenově dostupné super rychlé, grafické karty AMD Radeon Pro W6400, která je postavena na architektuře grafických procesorů RDNA 2 od společnosti AMD, která přináší řadu vylepšení oproti předchozí generaci, včetně hardwarového ray-tracingu a AMD Infinity Cache.

Přednosti Radeon Pro W6400

  • Kvalita produktů AMD
  • Architektura RDNA
  • 4 GB GDDR6 paměti
  • 64-bit sběrnice
  • 16 MB AMD Infinity Cache

AMD Infinity Cache
AMD RDNA 2 architektura je ještě efektivnější, než kdy dříve, s představením AMD Infinity Cache. Zcela novou úrovní mezipaměti, která umožňuje výkon s vysokou propustností při nízkém odběru energie a nízké odezvě. Tato globální mezipaměť je přístupná celému grafickému jádru a umožňuje tak okamžitý přístup k datům.

AMD Remote Workstation
Pracujte odkudkoliv s technologií AMD Remote Workstation, skrze vzdálené virtualizační nástroje. Nebudete tak již odkázáni na jedinou pracovní stanici a můžete pracovat na projektech z domova, na cestách nebo i „jen“ na různých místech na pracovišti, pro vyšší flexibilitu.

*Vyžaduje pořízení vzdáleného virtualizačního nástroje: Citrix Virtual Apps & Desktops, Microsoft Remote Desktop Services, VMware Horizon, HP ZCentral Remote Boost nebo Teradici Cloud Access Software (CAS).

AMD Software PRO Edition
Získejte intuitivní přístup k vašim nejpoužívanějším funkcím, díky domácí obrazovce PRO edici AMD Softwaru. Ten zajišťuje kvalitu průmyslové úrovně, díky testování ISV certifikací a validaci OEM platforem, včetně Day Zero certifikací profesionálních aplikací. Poskytuje také pohodlný přístup k nejnovějším aktualizacím pro vaši kartu.

AMD Radeon VR Ready Creator
Toto je jedna z několika AMD Radeon PRO karet, které splňují či přesahují minimální požadavky Oculus Rift či HTC VIVE. Dokáží tak poskytnout výkon potřebný pro tvůrce VR obsahu. Ať už vytváříte mediální nebo zábavní obsah, jste architekt návrhář či inženýr, pokud potřebujete ke své práci VR, je pro vás tato karta ideální volbou.