MW Computers

Verbatim Store ‚n‘ Go 2,5″ Secure HDD 2TB; 53403

Hodně povedený kousek Verbatim Store 'n' Go 2,5" Secure HDD 2TB; 53403 od populárního výrobce Verbatim lze získat u nás právě za outletovou cenu! Cena již od 2 600 Kč.
EAN: 023942534037
Verbatim Store 'n' Go 2
Ověřit dostupnost
Značka: Verbatim
2 600

Zabezpečená data
Bojíte se o svá data? Díky 256bitovému hardwarovému šifrování snadno zašifrujete všechna svá data na externím disku v reálném čase. Pojistit je lze heslem v podobě číselného kódu, který se zadává na vestavěné numerické klávesnici. Externí disk Verbatim Store ‚n‘ Go 2,5″ Secure HDD 2TB totiž neukládá hesla do počítače ani do nestálé paměti systému, a tak je jejich uložení mnohem bezpečnější, než u softwarového šifrování. Ztratíte-li disk z dohledu, po 20 neúspěšných pokusech se uzamkne a jeho znovuotevření bude možné až po přeformátování. Teď už budou vaše data stoprocentně v bezpečí!

Kompatibilní disk
Velmi rychlý přenos dat vám zajistí rozhraní USB 3.1 GEN 1 s připojením USB-C, které je kompatibilní s operačními systémy PC i Mac. Součástí balení je také kabel USB-C a USB-A a také adaptér USB-A a USB-C. Disk od Verbatimu lze připojit k televizi. Software Nero Backup navíc pomáhá zálohovat všechny soubory, složky a jednotky z notebooku nebo počítače kdykoli budete chtít! Naplánujte si automatické zálohování na daný den a čas a zajistěte, že bude prováděno pravidelně. Software je kompatibilní s Windows Vista, Windows 7, Windows 8 a Windows 10.