MW Computers

Swissten laptop backpack 15,6″ černý; 55010100

Výjimečný a žádaný produkt Swissten laptop backpack 15,6" černý; 55010100 od výrobce s dobrým jménem Swissten jednoduše pořídíte v aktuální nabídce napořád výhodně. Aktuálně v akci za 1 199 Kč.
EAN: 8595217478169
Swissten laptop backpack 15
Ověřit dostupnost
Značka: Swissten
1 199

Swissten batoh pro notebook velikosti až 15,6“ se spoustou praktických kapes a přihrádek s výstupem USB pro dobíjení smartphonu. Baleno v PE sáčku

 

Spousta vnitřního prostoru

Ač to při pohledu zvenčí nevypadá, batoh má díky důmyslným vnitřním přihrádkám a vnějším kapsám spoustu místa pro notebook, mobil, sluchátka, peněženku, platební kartu, brýle, láhev na pití,  a spoustu dalších věcí, které tak máte přehledně a bezpečně uložené. Objem batohu je 19 litrů.

 

Bezpečnostní kapsa a zámek

Na zadní straně je bezpečnostní kapsa pro uschování cenných věcí a k bohatému vybavení batohu patří i bezpečnostní zámek k uzamčení zipů.

 

 

Dobíjecí port USB a vývod pro sluchátka

Potřebujete si dobít smartphon nebo jiné zařízení? Uvnitř batohu napojte powerbanku na USB výstup, vložte ji do přihrádky a zvenčí už stačí připojit smartphon k USB výstupu batohu. Smartphon se nabíjí a powerbanka je bezpečně ukrytá v batohu. Kabel pro sluchátka se dá pohodlně protáhnout do batohu a připojit ke smartphonu či jinému zařízení.

 

Pohodlné nošení

Komfortní polstrovaná záda i nastavitelné popruhy dávají pocit pohodlí jak při pohybu po městě tak i na delší cesty. Batoh má navíc popruh pro připevnění ke kufru a proti zašpinění při postavení batohu je vybaven spodními vystouplými pásky.