MW Computers

SENCOR SFD 757GG Sušička potravin; 41014239

Zlevněný výrobek SENCOR SFD 757GG Sušička potravin; 41014239 od výrobce Sencor seženete právě teď u nás pořád výhodně! Teď za akční cenu 789 Kč.
EAN: 8590669323241
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Sencor
789

Zdravě a rychle se sušičkou potravin SFD 757GG od Sencor
Co s čerstvým ovocem, zeleninou nebo právě nasbíranými houbami? Jste fanoušky sušeného masa či ryb? Pak se vám zajisté zalíbí sušička potravin Sencor SFD 757GG. Rovnoměrné sušení ve všech patrech a všech vložených kousků probíhá na pěti podnosech. Domácí sušení nabízí výsledek bez konzervantů a barviv s ponecháním vitamínů a vlákniny v každé surovině, ať už je sladká, nebo slaná.

Sušička si poradí s ovocem, bylinkami i ořechy
Usušte si domácí křížaly nebo rozinky, kousky švestek, meruněk či banánů a dopřejte si ovoce plné vitamínů i v sušené podobě. Sušit můžete také bylinky, vhodné k přípravě čajů ranních i večerních. Usušená kůra z pomerančů vám poslouží jako dekorace a z okvětních lístků lze tvořit vonné směsi dle přání.

Usušte si maso, ryby i houby rychle a zdravě
Co to tady voní? Sušené houby, které sušička připraví snadno, a především rychle. Sušte zeleninu dle libosti tak, abyste ji pak mohli využít jako koření do polévek. Doporučujeme také vyzkoušet sušená rajčata. Sušička si samozřejmě poradí také s dnes vyhledávaným sušeným masem dle vašeho výběru. Zkusit můžete například i to rybí.

Jednoduché tipy
Pro hladký proces sušení doporučujeme volit kvalitní, čerstvé a čisté omyté potraviny. V případě jablek a přípravě křížal zbavte ovoce slupky, nakrájejte na plátky a těsně před sušením namáčejte dvě minuty. Poté už to nechte na sušičce. Houby na sušení volte takové, které jsou mladé a čerstvé. Doba sušení se odvíjí od nakrájené velikosti surovin, zpravidla to ale netrvá ani polovinu dne.

Rovnoměrné sušení na všech patrech
Rovnoměrné sušení na všech patrech zajišťuje uprostřed zabudovaný ventilátor. Vytváří horký vzduch nahoru a do stran a nabízí tak sušení všech částí a všech vložených kousků. Ty skládejte do sít (podnosů), mezi kterými lze nechat až tři centimetry rozdíl a vložit tak potraviny rozmanitých velikostí.

Sušte kdykoliv, tichý chod zajištěn
Výhodou sušičky je také to, že má jen 20 dB(A) na škále hlučnosti. Je tak nízká, že nenaruší žádný chod domácnosti ani v případě, když pracuje na plné obrátky několik hodin. Sušte v jakoukoliv denní i noční hodinu nerušeně a v klidu.