MW Computers

Sencor SES 4900SS Espresso; 41009480

Žádaný produkt Sencor SES 4900SS Espresso; 41009480 od výrobce Sencor pohodlně získáte aktuálně za skvělou cenu. Produkt koupíte teď u nás za 2 499 Kč.
EAN: 8590669273775
Sencor SES 4900SS Espresso; 41009480
Ověřit dostupnost
Značka: Sencor
2 499

Jsem Sencor pákové espresso SES 4900SS
Se mnou si vychutnáte skvělý šálek kávy jako z kavárny. Příprava je rychlá, komfortní a jako bonus si můžete vybrat kávu, která nejvíce polichotí vašim chuťovým buňkám. Představuji se jako Sencor pákový kávovar SES 4900SS a se svým nerezovým vzhledem dokonale zapadnu do domácnosti i kanceláře. Užijte si mě naplno a připravte si se mnou několik různých druhů kávy, jako je Espresso, Lungo Cappuccino nebo Latté. Se dvěma nerezovými filtry mohu připravit jeden nebo i dva šálky kávy najednou.

Pracuji s tlakem 20 barů pro skvělou chuť, vůni i krému kávy
Správná káva je výsledkem několika důležitých postupů a jedním z nich je právě tlak. Správně nastaveným tlakem 20 barů uvolním z kávy mnoho složek, které dělají kávu tak dobrou. Potěším vaše smysly skvělou vůní, chutí a dokonalou krémou.

Vychutnejte si šálek kávy z nahřátého šálku za pár sekund
Espresso skvělé chuti již za pár desítek sekund! Má obsluha je lehká a uživatelsky příjemná. Ovládání je intuitivní a skrze ovládací panel jednoduše nastavíte vše, co potřebujete. Rychle se nahřívám a v mžiku nahřeji i váš oblíbený šálek na vyhřívané desce.

Parní tryskou vytvořím lahodnou mléčnou pěnu
Jste milovníky krémového Cappuccina nebo Latté? Jsem pákový kávovar s parní tryskou, která mi umožňuje vyšlehat lahodnou mléčnou pěnu za pár okamžiků. Užijte si mé povedené funkce, které zaručeně potěší nové i stávající uživatele.

Praktickým příslušenstvím usnadňuji proces přípravy
Víte, že množství kávy ovlivňuje i její chuť? Sencor mě vybavil praktickou odměrkou, která má na opačném konci praktické pěchovadlo. Díky ní budete mít cestu k výslednému šálku o něco snadnější. S odměrkou se nikdy nespletete, ať už připravujete jeden, nebo dva šálky najednou. Pěchovadlem kávu urovnáte a zároveň utlačíte pro další proces.