MW Computers

Philco PLDI 149 B KING; 40041415

Akční produkt Philco PLDI 149 B KING; 40041415 od top výrobce Philco jednoduše pořídíte právě teď v nabídce opravdu levně. Výhodně teď u nás za 12 990 Kč.
EAN: 8590669291564
Philco PLDI 149 B KING; 40041415
Ověřit dostupnost
Značka: Philco
12 990

PHILCO PLDI 149 B KING
Předem plněná pračka Philco PLDI149B King, která vypere až 9 kg prádla s možností až 1400 otáček za minutu, je v energické třídě B. Parní program SpaCare pro vyšší účinnost praní, který ničí bakterie a alergeny, Invertorový motor s 10letou zárukou a Crystal buben, jenž napomáhá dokonalému výsledku praní a zároveň snižuje mechanické poškození prádla. Díky množstevní automatice pračka optimalizuje spotřebu energií podle množství a druhu prané textilie. Je vybavena funkcí Můj program, který umožňuje trvalé uložení nejčastěji používaného programu s Vámi předdefinovanými parametry, a funkcí Špinavé, jenž zvýší účinnost praní, pokud perete více znečištěné prádlo. Pračka disponuje přehledným ovládacím panelem v češtině, dětským zámkem, odloženým startem praní a signalizací konece pracího programu.

Můj program Díky funkci SpaCare pronikne pára před hlavním praním hluboko do tkaniny a důkladně skvrny namočí. Zároveň zničí až 99,9 % alergenů a bakterií.

Invertorový motor se zárukou 10 let je technologickou špičkou v konstrukci motorů, která představuje úsporný a tišší provoz s dlouhou životností.

Díky své speciální struktuře povrchu, konstrukci unašeče a tvarování vnitřního skla dvířek buben Crystal zásadně snižuje mechanické poškození prádla a prodlužuje jeho životnost.

Umožňuje trvalé nastavení nejvíce používaného programu ve všech jeho parametrech od teploty praní po počet otáček při odstřeďování a jeho následné uložení jako Můj program.

Díky množstevní automatice pračka optimalizuje spotřebu vody a elektrické energie podle množství a druhu prané textilie tak, aby nejen uspořila vaše peníze, ale zároveň bylo prádlo dokonale vyprané.

Funkce Špinavé zvýší účinnost praní, perete-li mírně, středně nebo extra zašpiněné prádlo. Pračky Philco King přizpůsobí parametry programu, aby bylo vše dokonale vypráno.